|

Düzyatan teklifi kabul etmedi

Her hafta TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşan ve reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, çok tartışılan bir konuya son noktayı koydu. Daha önce oynadığı 'Romantik Komedi' filminin ikincisi için teklif alan Düzyatan'a, Diriliş hayranları, sosyal medya üzerinden rolü kabul etmemesini istediklerini iletmişti. Düzyatan, rolü kabul etmeyerek 'Senaryo içime sinmedi' dedi.

Yeni Şafak
09:54 - 1/12/2016 Perşembe
Güncelleme: 10:44 - 1/12/2016 Perşembe
Diğer

TRT ekranlarında yayınlanan 'Diriliş Ertuğrul' dizisinde Ertuğrul Gazi rolüne hayat veren Engin Altan Düzyatan, çok tartışılan bir konu hakkında son kararını verdi.'Romantik Komedi' serisinde Sinem Kobal, Sedef Avcı, Cemal Hünal, Gürgen Öz ve Burcu Kara'yla oynayan Engin Altan Düzyatan, yeni filmde rol almayacağını söyledi. Hürriyet'in haberine göre; oyuncu, "Senaryoyu okudum ama içime sinmedi. O yüzden teklifi kabul etmedim" açıklamasını yaptı.



Geçen sene yapılan teklif karşısında sosyal medyadan birçok hayranı Engin Altan Düzyatan'a tepki gösterdi. Düzyatan'ı, Ertuğrul Gazi rolünden sonra böyle bir rol ile görmek istemeyen izleyici, oyuncunun verdiği bu karar karşısında çok sevinecek.







#Ertuğrul Gazi
#Diriliş Ertuğrul
#Engin Altan Düzyatan
7 yıl önce