|

Efsane geri dönüyor: Diriliş Ertuğrul başlıyor

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul yeni sezon 92. bölümü ile bu akşam izleyicisiyle buluşacak. Fragmanda şehit düştüğü görülen Ertuğrul'un senaryo gereği intikam için saklandığı iddia edildi. Dördüncü sezonuyla seyircisinin karşısına çıkacak olan dizinin kadrosunda da değişiklikler yapıldı.

Yeni Şafak
11:20 - 25/10/2017 Çarşamba
Güncelleme: 11:33 - 25/10/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Diriliş Ertuğrul, bu akşamdan itibaren 4. sezonu ile ekrana gelecek.
Diriliş Ertuğrul, bu akşamdan itibaren 4. sezonu ile ekrana gelecek.

Diriliş Ertuğrul yeni sezon bölümleriyle bu akşamdan itibaren her çarşamba izleyicileriyle buluşacak. Diriliş Ertuğrul'un fragmanında yer alan sahnelerde Ertuğrul'un şehit olması sosyal medyada tepkilere neden olmuştu. Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın canlandırdığı Ertuğrul karakterinin diziden ayrılmadığı açıklandı. Senaryo gereği şehit gibi gösterilen Ertuğrul Gazi'nin intikam için saklandığı iddia edildi.

Diriliş Ertuğrul sezon finalinde neler yaşandı?
Büyük bir orduyla birlikte Hanlı Pazar’a baskın yapmak üzere gelen Vasilius, Ertuğrul’un tuzağına düşmüş ve Ertuğrul tarafından öldürüldü. Ertuğrul gözünü
Karaca
hisar kalesine dikti. Peki Sultan, Kalenin fethi için ordusuyla Ertuğrul’a destek olacak mı? Ertuğrul başsız kalan kaleye
Selçuklu
sancağını dikebilecek mi? Diğer yandan Ekaterina, kaledeki boşluktan istifade ederek imparatora mektup yazmış ve yetki istedi.


Kadroda değişiklikler var

Son olarak Kehribar dizisinde rol alan oyuncu Aslıhan Güner de Diriliş Ertuğrul kadrosunda. Güner'in dizide hangi rolü canlandıracağı ise henüz netlik kazanmadı.

Bugün başlayacak diziye Hayme Ana, Sadettin Köpek, Alâeddin Keykubad, Komutan Ares gibi karakterlerin veda edeceği iddia edildi.

#Diriliş Ertuğrul
#Ertuğrul gazi
#Engin Altan Düzyatan
#dizi
#TRT 1
6 yıl önce