|

Emine Erdoğan'a dünyaca ünlü modelden anlamlı teşekkür

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Birleşmiş Milletler 72. Genel Kurul açılışı çerçevesinde gerçekleştirilen Fashion for Development (F4D) etkinliğine katıldı. Etkinlikte, bu yıl ödül alan isimler arasındaki dünyaca ünlü Somalili model Iman, programda yaptığı konuşmada, Emine Erdoğan'a ve onun şahsında Türkiye'ye, Somali'ye verilen destekler için teşekkür etti.

Yeni Şafak
10:32 - 21/09/2017 Perşembe
Güncelleme: 10:41 - 21/09/2017 Perşembe
AA
Iman, Emine Erdoğan'a ve onun şahsında Türkiye'ye, Somali'ye verilen destekler için teşekkür etti.
Iman, Emine Erdoğan'a ve onun şahsında Türkiye'ye, Somali'ye verilen destekler için teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 72. Genel Kurul açılışı çerçevesinde gerçekleştirilen Fashion for Development (F4D), (Kalkınma için Moda) etkinliğine katıldı.

Bu yıl, New York Pierre Hotel'deki defile ve ödül töreni etkinliği, moda dünyasının ünlü isimlerinin yanı sıra sivil toplum temsilcileri ve first ladylerin katılımıyla gerçekleşti.

Ünlü Somalili model Iman'dan, Emine Erdoğan'a teşekkür

Bu yıl ödül alan isimler arasındaki dünyaca ünlü Somalili model Iman Mohamed Abdulmajid da yer aldı. Iman, programda yaptığı konuşmada, Emine Erdoğan'a ve onun şahsında Türkiye'ye, Somali'ye verilen destek için teşekkürlerini bildirdi.

Iman, gelecekte başta Somali olmak üzere insani yardım ihtiyacı olan ülkeler için ortak çalışmalar yapmaktan mutluluk duyacağını aktardı.


#Emine Erdoğan
#Iman Mohamed Abdulmajid
7 yıl önce