|

En güzel ‘Sarı Kareler’e Vakıf Emeklilik’ten ödül

Vakıf Emeklilik tarafından 5’incisi düzenlenen, hayatın en güzel “Sarı Karelerini” yansıtan fotoğrafların yarıştığı Sarı Kareler Fotoğraf Yarışması’nda dereceye girenler, Güneş Sigorta Sanat Galerisi Sergi Salonu’ndaki törenle ödüllerini aldı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 31/07/2017 Pazartesi
Güncelleme: 01:51 - 31/07/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
En güzel ‘Sarı Kareler’e Vakıf Emeklilik’ten ödül
En güzel ‘Sarı Kareler’e Vakıf Emeklilik’ten ödül

Kayseri’den Nuri Çorbacıoğlu birinciliğe layık görülürken, Konya’dan Oğuz İpçi ikinci, Diyarbakır’dan Mehmet Sümer ise üçüncü oldu. Tokat’tan Süleyman Üzümcü, Ankara’dan Serkan Mutan ve Kırklareli’den Onur Tulu da mansiyon ödülü kazandı.

7.800 ESER YARIŞT

Sanata ve sanatçıya saygı çerçevesinde Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) desteğiyle düzenlenen Sarı Kareler Fotoğraf Yarışması, bu yıl 7.800 eser ile en yüksek başvuru alan yarışma oldu. Yarışmada; birinciye 4 bin lira, ikinciye 2 bin 500 lira ve üçüncüye 1.500 liralık para ödülü dağıtıldı. Hayattan Sarı Kareler konusuyla devamlılığını sürdüren fotoğraf yarışmasında, 5 yılda toplam 200’ü aşkın fotoğraf tutkununun eseri, binlerce ziyaretçiyle buluştu.

Yarışmanın bu yılki seçici kurulunda; İz TV Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Aral, Milliyet Gazetesi eski Fotoğraf Editörü Garbis Özatay, Fotoğraf Sanatçısı Murat Gür ve Fotoğraf Dergisi Yayın Yönetmeni Ömer Serkan Bakır yer aldı.

#Nuri Çorbacıoğlu
#Vakıf
#Fotoğraf
7 yıl önce