|

'En son ramazandan önce görüştük'

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede 62 yaşında yaşama veda eden sanatçı Harun Kolçak'ın babası sinema sanatçısı Eşref Kolçak,"Kanser vücudunun her tarafını sarmıştı. Çok ızdırap çekiyordu ama hiç belli etmiyordu" dedi. Kolçak, oğlunu en son ramazan ayından önce Yalova'daki konserinde gördüğünü söyledi.

Yeni Şafak
09:46 - 21/07/2017 Cuma
Güncelleme: 09:49 - 21/07/2017 Cuma
AA
İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede 62 yaşında yaşama veda eden sanatçı Harun Kolçak'ın babası sinema sanatçısı Eşref Kolçak, oğlunu anlattı.
İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede 62 yaşında yaşama veda eden sanatçı Harun Kolçak'ın babası sinema sanatçısı Eşref Kolçak, oğlunu anlattı.

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede 62 yaşında yaşama veda eden sanatçı Harun Kolçak'ın babası sinema sanatçısı Eşref Kolçak, Gemlik Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evinde, yaptığı açıklamada, yaşadığı duygunun kelimelerle ifade edilemeyeceğini belirtti.

Dün geceden beri dünyanın her yerinden taziye için arayanların olduğunu anlatan Kolçak, şunları söyledi:

  • "Yaklaşık 7 yıl önce de eşimi kaybettim. Hayatta 'tek başıma kaldım' diyemem. Allah'a çok şükür sevenlerim çok. Harun'u da seven çoktu. Onun için hem mutluyum hem de evlat kaybettiğim için üzgünüm. Cenaze yarın İstanbul'da Teşvikiye Camisi'nde öğle namazının ardından Gemlik'e gönderilecek. Burada ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra annesinin mezarının yanına defnedilecek. Kabirleri eşim ölmeden önce hazırlamıştım. Eşim ve oğlumun mezarının yanına üçüncü olarak da ben gideceğim."
Vücudunun her tarafını sarmıştı

Kolçak, oğlu Harun Kolçak'ın prostat kanserine yakalandığını vurgulayarak, "Son zamanlarda doktoruyla konuştuğumda kanser vücudunun her tarafını sarmıştı. Çok ızdırap çekiyordu ama hiç belli etmiyordu. En son Ramazan ayından önce Yalova'daki konser programında görüşmüştük. Çok ısrar ettiler hastanede görmem için ama ben o halde görmek istemedim. 'Gönlümde nasılsa öyle kalsın' dedim" ifadesini kullandı.
#Eşref Kolçak
#Harun Kolçak
#Kanser
7 yıl önce
default-profile-img