|

Engin Altan Düzyatan'dan Diriliş Ertuğrul itirafı

TRT 1'in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, diziyle ilgili açıklamalarda bulundu. "O sezonun en iyi senaryosu Diriliş'indi" diyen Düzyatan, tarihi projelerde prodüksiyonun iyi olması gerektiğini bu yüzden en başta "Nasıl olur?" diye kaygılandığını anlattı.

Yeni Şafak
10:17 - 8/11/2017 Çarşamba
Güncelleme: 10:24 - 8/11/2017 Çarşamba
Diğer
Diriliş Ertuğrul, 4 sezondur her hafta reyting rekorları kırıyor.
Diriliş Ertuğrul, 4 sezondur her hafta reyting rekorları kırıyor.

TRT 1'de yayınlanan ve bu yıl dördüncü sezonu ile ekrana gelen 'Diriliş Ertuğrul' dizisinde 'Ertuğrul' karakterini canlandıran Engin Altan Düzyatan, diziyle ilgi açıklamalarda bulundu.

Tarihi projelerde prodüksiyon anlamında çok fazla harcama yapılmazsa işin kaliteli olmadığını ve bu yüzden tereddüt ettiğini söyleyen Engin Altan Düzyatan, Sabah'ın haberine göre, "O sezonun okuduğum en iyi senaryosu 'Diriliş: Ertuğrul'a aitti. Buradaki handikapımız 'Bu iş yapılabilecek mi?' noktasında oldu" diyerek, en başta diziyle ilgili kaygılarını dile getirdi.

  • Yapımcımız Mehmet Bozdağ ile çok öncesinden uzun bir ön hazırlıkla 'Diriliş: Ertuğrul'a başladık. Maddi olarak güçlü bir prodüksiyon hazırlandı. Ama tabii ki 'Bu kadar harcadık, bu kadar başarı kazanırız' gibi bir matematiğimiz yoktu. Biz inandırıcı olmak ve hikayeyi hak ettiği şekilde anlatabilmek üzere yola çıktık. Karşılığını tabii ki halk verecekti. İyi ve samimi bir proje yaptığınızda seyirci sizi buluyor. Bu işin başarısının çok büyük bir oranda samimiyet olduğuna inanıyorum. Yaptığım işe inanıyorum. Böyle işlerde genellikle kan kaybı beklenirken, biz her sene üzerine bir şeyler koyarak daha da güçlü ilerliyoruz.
#Diriliş Ertuğrul
#Engin Altan Düzyatan
6 yıl önce