|

Erken al ucuz al !

2016'da kendinize bir güzellik yapın! Tatilinizi bir yarımadada yapmaya ne dersiniz?

Yeni Şafak
23:00 - 23/03/2016 Çarşamba
Güncelleme: 21:41 - 23/03/2016 Çarşamba
Diğer

Bu yazki tatil planınızı sizin yerinize şimdiden biz yaptık. Bu yaz bilinenin aksine sizleri çok özel ve bambaşka bir sahile götürüyoruz.



Hazırlanın ! Bu yaz Marmara Denizi'nin güney sahilinde bulunan Kapıdağ Yarımadası'nın tam batı ucuna, yani Ocaklar'a gidiyoruz.



Evet Balıkesir'in Erdek İlçesi'ne bağlı Ocaklar Köyü'nde bulunan Elizan Suit Otel, sıradışı sahili ve muhteşem doğasıyla ziyaretçilerine unutulmayacak bir tatil keyfi yaşatıyor. İslami otelcilikte artık bir marka olan Elizan, Ocaklar'da bulunan yeni mekanında, bu yıl da islami hassasiyeti olan ailelere unutamayacakları bir tatil yaşatmanın sözünü veriyor.



Erken rezarvasyon fırsatlarını kaçırmamak için;


Elizan Suit TELEFON:0 266 847 58 15 CEP: 0 537 634 62 61

WEB ADRES:
www.elizanotel.com


Denize sıfır olarak konumlanan

Elizan Suit Otel

'de herşey muhafazakar ailelerinin beklentilerine göre dizayn edildi. Bay ve bayan havuzlarının ayrı olduğu otelimizde, alkol servisi ve satışı bulunmamaktadır.




Kapıdağ Yarımadası'nda Masal gibi bir tatil


Ülkemizin her köşesi bir cennet ! İşte o cennet köşelerinden biri sanki Ocaklar.. Zeytin ağaçlarının ortasında bir belde düşünün. Tertemiz doğasıyla, ılık ılık esen rüzgarıyla Ocaklar'ın en nadide Oteli Elizan Suit'te Tüm yılın yorgunluğunu unutacaksınız. Adeta Masallarda fırlamış bu tabiat harikası tatil beldesi bu yaz başınızı döndürecek.





İslami Tatil'de konfor ve şıklık


Elizan Suit Otel yıllardır İslami Tatilciliğin tek adresi olmaya devam ediyor. Muhafazakar ailelerin hassasiyet ve beklentilerini çok iyi bilen Elizan Suit Otel, bu yaz da sizlere utulmayacak bir tatil yaşatacak. Bayanlara özel tasarlanan kapalı havuzda kadınlarımız rahat bir şekilde yüzmenin tadını çıkaracak.




Erken rezarvasyon fırsatlarını kaçırmamak için;


Elizan Suit TELEFON:0 266 847 58 15 CEP: 0 537 634 62 61

WEB ADRES:
www.elizanotel.com




DOLU DOLU BİR TATİL


Peki Elizan Suit'te tatil yaparsanız ne tür aktiviteler yapabilirsiniz?


Elizan Suit'te huzurlu ve dingin bir tatil geçirmenin yanısıra doğanın tüm güzelliklerine tatil boyunca şahitlik edebilirsiniz..



İşte Elizan Suit Otel'de tatil yapmanız durumundan yapabileceğiniz aktivitler:





ÇANAKKALE TURU


Bir destandır Çanakkale.. Din, dil, ırk ayrımı olmadan savaşan binlerce kişi.. Ne için öldü bu kadar insan? hiç düşündük mü? Vatan elden gitmesin diye, genç, yaşlı, kadın, erkek, çoluk çocuk demeden ölüme giden binlerce insan.. Bu insanlara çok şey borçluyuz.



Bu yaz kendinize veya çocuklarınıza anlamlı bir sürpriz yapabilirsiniz. Çok şey borçlu olduğumuz o insanları, verilen şanlı mücadelenin geçtiği o mekanları gidip yerinde görebilirsiniz. Otelimiz sadece 2 saat uzaklıkta olan Çanakkale şehitliğini düzenlediğimiz günübirlik turlar sayesinde ziyaret edebilirsiniz..



MANYAS KUŞ GÖLÜ CENNETİ


Kuş Cennetini görmeden olmaz. Manyas Kuş Gölü Cenneti bu yaz mutlaka görmeniz gereken yerlerden. Yine otelimiz tarafından düzenlene günü birlik turlar sayesinde, bu doğa harikası cenneti sizler de görebilirsiniz.





Koca Çınar:

Aşk Acısı çekenlerin mutlaka gitmesi gereken bir yerdir Koca Çınar.

Eski harabelerin arasında yükselen ulu çınarın hemen yanından akan dere efsaneye göre Unutma Deresi'dir. Aşk acısı çekenlerin suyundan içmeleriyle aşk acılarının hafiflediğine inanılır



Zeytinli Ada:

Yerli ve Yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Zeytinli Ada'nın ünü Erdek'i aşmıştır ve Erdek'in sembolü haline gelmiştir adeta. Nereye giderseniz gidin her yerden görünür bu nefes kesen güzellikteki ada. Ada üzerinde M.S.500'lerde inşa edildiği tahmin edilen Meryem Ana Kilisesi bulunmaktadır.





Ocaklar Plajı:

Erdek'in en ünlü plajıdır Ocaklar plajı. Mavi bayraklı olan ve Erdek'e çok yakın olan Ocaklar Plajı 3 km'lik sahili ve temiz kumsalıyla yerli ve yabancı turistlerin en çok ziyaret ettiği yerlerden biridir. Ocaklar adı dağlık kısımlarında bulunan granit taş ocaklarından gelmektedir. Sakin ve huzurlu havası, şehrin yoğunluğundan ve karmaşasından kaçmak isteyenler için harika fırsatlar yaratır.



Erken rezarvasyon fırsatlarını kaçırmamak için;


Elizan Suit TELEFON:0 266 847 58 15 CEP: 0 537 634 62 61

WEB ADRES:
www.elizanotel.com


Çuğra Plajı:

Erdek civarında yer alan en ünlü plajlardan biridir Çuğra plajı. Göz alabildiğine uzanan altın gibi incecik kumu, pırıl pırıl denizi ile Kapıdağ'ın eşsiz manzarasını arkasına almıştır Çuğra. Plajın paralelinde palmiye ağaçları ile süslenmiş yürüyüş bandı özellikle akşamüstü bisikletle gezenleri, yürüyüş yapanları ağırlar. Çevresinde bulunan otellerin kafe, restoran ve barlarının dışında sardunyalarla süslü kır kahvelerinde Erdek'in zeytinleri zeytinyağları ve leziz balıkları sunulur.




Ocaklar'da mutlaka yapmanız gerekenler



Doğa Fotoğrafçılığı:

Ocaklar ve yakın çevresi büyüleyen güzelliğiyle doğa fotoğrafçılığı için son derece zengin manzaralara sahiptir. Floranın çeşitliliği, daima objektife poz vermeye hazır binlerce canlı doğa tutkunlarına keyifli ve unutulmaz saatler yaşatır.




Enduro Motor Gezisi:

Ocaklar tatilinize biraz olsun renk katmak istiyorsanız doğanın içinde enduro motor gezisi yapabilirsiniz. Her yıl çok sayıda adrealin tutkunu Kapıdağ'da buluşup doğayla iç içe, çamur ve engebeli arazide enduro motorlarıyla heyecanlı anlar yaşarlar.





Doğa Yürüyüşü:

Nefes kesen güzellikteki Ocaklar ve yakın çevresi yürüyüş tutkunlarının doğa yürüyüşleri yapabilecekleri parkurlarla çevrilmiş bir doğa harikasıdır. İlkbaharda doğanın uyanması ile binlerce çiçeğin süslediği, ağaçların gölgelediği Kapıdağ ve çevresi, sonbaharda ise kahverenginin, sarının binbir çeşidiyle süsleniyor ve yürüyüşe çıkanları bir kez daha kendine aşık ediyor bu eşsiz coğrafya.



Erken rezarvasyon fırsatlarını kaçırmamak için;


Elizan Suit TELEFON:0 266 847 58 15 CEP: 0 537 634 62 61

WEB ADRES:
www.elizanotel.com




#tatil
#turist
#turizm
8 yıl önce