|

'Ertuğrul'dan leopar şov

Diriliş Ertuğrul dizisindeki canlandırdığı Ertuğrul Bey karakteriyle hayran kitlesini arttıran Engin Altan Düzyatan, bu yaz Afrika'da çektiği vahşi doğa fotoğraflarından oluşan "Sen De Tanık Ol" adlı kişisel fotoğraf sergisini sanatseverlerin ziyaretine sundu. Leoparların zorlu yaşamına şahitlik eden Düzyatan'ın çok konuşulan karelerinden birini komşusu iş adamı Murat Tarman satın aldı.

Yeni Şafak
12:06 - 20/11/2017 Pazartesi
Güncelleme: 12:44 - 20/11/2017 Pazartesi
Diğer
Engin Altan Düzyatan'ın çektiği fotoğraflardan oluşan "Sen de Tanık Ol" sergisine yoğum katılım sonucu fotoğrafların çoğu satıldı.
Engin Altan Düzyatan'ın çektiği fotoğraflardan oluşan "Sen de Tanık Ol" sergisine yoğum katılım sonucu fotoğrafların çoğu satıldı.

Başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan; bir değil birçok Afrikalı çocuğun yüzünü güldürecek, onları yaşatacak örnek bir projeye imza attı.

Afrika'ya giden oyuncu, orada halkın yüzde 53'ünün temiz suya ulaşamadığını ve 10 çocuktan üçünün kirli su kaynaklı hastalıklardan dolayı yaşamını yitirdiğini öğrenince, bu duruma kayıtsız kalmayıp müthiş bir iyilik hareketi başlattı.

Düzyatan; 12 gün kaldığı Kenya'da vahşi hayvanların, yiyecek ve su bulmak için çıktıkları göç yolculuğunu fotoğrafladı. Toplam 52 fotoğraftan oluşan sergisini, geçtiğimiz günlerde Zorlu PSM'de açtı.

İş adamı Murat Tarman bir leopar fotoğrafı aldı

Engin Altan Düzyatan, 3 gün boyunca bekleyerek fotoğraflayabildiği leopar fotoğraflarının çoğunu sattı. Leopar fotoğrafını alan isim ise Düzyatan 'ın komşusu iş adamı Murat Tarman.

Engin Altan'ın bu yolculuğunun hikayesi, muhteşem görüntülerin yer aldığı bir belgesel olarak izleyicisiyle buluşmayı bekliyor.

#Engin Altan Düzyatan
#Diriliş Ertuğrul
6 yıl önce