|

Esra Erol herkesi kandırıyor

RTÜK'e gelen şikayetler doğrultusunda izdivaç programı yayından kaldırılan sunucu Esra Erol, programında izdivaç zamanından karakterlere ve olaylara yer vererek düğün yapıyor.

Yeni Şafak
10:50 - 19/10/2017 Perşembe
Güncelleme: 11:52 - 19/10/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Esra Erol, izdivaç programlarının şikayet edilmesinin ardından farklı formatla ekrana geliyor.
Esra Erol, izdivaç programlarının şikayet edilmesinin ardından farklı formatla ekrana geliyor.
Atv
'de yayın hayatına devam eden
Esra Erol
bir türlü evlilik programlarından vazgeçemiyor. Yeni formatta kayıpları bulan
Esra Erol
'da eskiden gelen bir gelenek olarak damat ya da gelin aranmıyor ama ekranda düğün yapılıyor.

İzdivaç programlarını ekranda görmek istemeyen izleyici, benzer formatlara maruz kalıyor. RTÜK'ün konuyla ilgili bir yaptırım uygulayıp uygulamayacağı ise bilinmiyor.

Geçtiğimiz yıl isyan etmişti

Geçtiğimiz yıl RTÜK'e gelen binlerce şikayetin ardından yoğun eleştiriye maruz kalan Esra Erol, sezon sonu programı bırakacağını söylemişti. Erol, sosyal medyadan şu açıklamayı yapmıştı:


  • Ben artık pes ettim. bu kadar söylüyorum. Sezon sonuna kadar Allah'ın izniyle yapıcam, ondan sonra... Ben onursuz bir insan değilim! Ben o haberlerin, o karelerin içerisinde olmak isteyen biri değilim. Benim onurum, benim gururum, benim vicdanım, benim şerefim, yaptığım her şeyden çok daha önemli. Çünkü ben babamdan bunu öğrendim. Kazanacağım paradan daha da önemli. Ben onursuz bir insan değilim. Benim şerefim, benim onurum her şeyden daha önemli. Ben babamdan böyle öğrendim çünkü. Yok artık! Bir yerlerde çamur varsa o çamur ise size de bulaşıyor. Ben o çamurla yaşayamam.

#Esra Erol
7 yıl önce