|

Esra Erol'a şok sözler: Zorla evlendirildik

Birçok skandala imza atan izdivaç programları bitti fakat konuşulmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Esra Erol'un programında Caner Toygar ile evlenen Berke Toygar, zorla evlendirildiğini iddia etti.

Yeni Şafak
15:34 - 19/10/2017 Perşembe
Güncelleme: 15:42 - 19/10/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Esra Erol, Berke Toygar'ın iddialarına cevap verdi.
Esra Erol, Berke Toygar'ın iddialarına cevap verdi.
Skandalların eksik olmadığı evlilik programlarının kurgu olduğu sık sık dile getiriliyordu. Bu iddiaları güçlendirecek bir açıklama Esra Erol'un programında evlenen Berke Toygar'dan geldi. Toygar, eşi Caner Toygar ile zorla evlendirildiğini söyledi.

Esra Erol yanıt verdi

Berke Toygar'ın “Bu evlilik kurguydu, biz programda zorla evlendirildik” şeklindeki sözlerine Esra Erol’dan cevap geldi. Berke Toygar'a tepkisini dile getiren Esra Erol, iddiayı yalanladı. İşte Toygar'ın zorla evlendirildik açıklamasına Esra Erol’un tepkisi:

  • "Berke çok talihsiz bir açıklama yapmış, neye istinaden bunu yaptı onu da bilmiyorum. İnsan yalandan sözlenir yalandan nişanlanır da yalandan evlenmez be kardeşim! Bu kadar yalanın bir parçası olmaz. O zaman bir duruş sergilemesi lazım. İnsan nasıl yalandan evlenip, nüfus cüzdanına nasıl evlendi boşandı yazdırırsın da geleceğini düşünmezsin. Hiç mi geleceğinden korkmazsın. Güya bu kurgu evlilik ya, format gereği biz sizi evlendirdik ya."

#Esra Erol
#Caner Toygar
#Berke Toygar
6 yıl önce