|

'Eşsiz Nur' fantastik macera romanlarıyla Efendimizi anlatıyor

Düş Değirmeni Yayınları’nın yayın hayatına kazandırdığı 'Eşsiz Nur' serisi, bilim kurguyla siyeri, fantastikle değerleri bir araya getiren romanlar dizisiyle bir ilki başarıyor.

Yeni Şafak
16:08 - 28/07/2015 Salı
Güncelleme: 16:27 - 28/07/2015 Salı
Yeni Şafak

Hz. Peygamberin hayatını farklı zaman dilimlerinde ve farklı gezegenlerde yaşayan kahramanlarla ilişkilendirerek anlatan, 16 ciltlik fantastik macera roman serisinin ilk iki kitabı Düş Değirmeni Yayınları'ndan çıktı. Daha çok genç okurlara hitap eden seride olaylar, sürekli Hz. Peygamber'in çevresinde dönmekle birlikte, kendisiyle doğrudan bağlantıya geçilmiyor fakat siyer bilgileri çeşitli maceraların içerisinde ayrıntılarıyla yer alıyor.


Çocuklar sıkılmadan okuyacak

Eşsiz Nur serisini okuyan çocuklar Peygamber Efendimiz(SAV) in hayatını en ince ayrıntılarıyla öğrenip, günümüz insanının ihtiyaç duyduğu ahlaki özelliklerini yakından tanırken, iyilik ve kötülüğün bitmek bilmeyen mücadelelerine şahit oluyor, uzayın, geçmiş ve geleceğin derinliklerinde fantastik bir yolculuk yapıyor, çok sayıda kahramanın yaşadığı olağanüstü maceraları bir solukta okuyorlar. Her bir bölümün ekinde ise bölümde yer alan önemli konularda daha derinlikli ve sıra dışı bilgilere ulaşmak mümkün. Her kitabın sonunda ise çocukların bilgilerini eğlenceli bir şekilde deneyecekleri bir etkinlik bölümü bulunuyor.


Eğitimci-Yazar Nevin Soysal Aydın tarafından yazılan Eşsiz Nur serisi, Dr. Melike Günyüz'ün Genel Yayın Yönetmenliğinde, Sevim Sarıçam'ın editörlüğünde hazırlanıyor. İlk yazma aşamasında istişare ile Prof. Dr. Hayrettin Karaman desteklediği bu roman serisine, İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden Prof. Dr. Hamit Er danışmanlık yapıyor.


#Eşsiz Nur
#Fantastik Siyer
#Düş Değirmeni Yayınları
9 yıl önce