|

Filiz Aker: Boşanmazsa öldürürüm

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, İstanbul’da 5 yıldızlı bir otelde eski manken Filiz Aker tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Şaşmaz'ın ölümünün ardından ona saplantıyla bağlı Filiz Aker’in hikâyesi ortaya çıktı. Aker'in yakınlarına "Onun için 3-4 milyon lira harcadım. Boşanmazsa öldürürüm" dediği iddia edildi.

Yeni Şafak
09:28 - 28/08/2017 Pazartesi
Güncelleme: 09:35 - 28/08/2017 Pazartesi
Diğer
Vatan Şaşmaz, Filiz Aker tarafından öldürüldü.
Vatan Şaşmaz, Filiz Aker tarafından öldürüldü.

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, Conrad Otel'de eski manken Filiz Aker tarafından öldürüldü. Aker daha sonra aynı tabancayla intihar etti. Organizatör Delibaş, Şaşmaz'ın ‘Ağabey sorma bu kadın benim başımı belaya sokacak’ dediğini açıkladı.

Nikâh şahidi ve yakın arkadaşı olan ünlü müzik yapımcısı Polat Yağcı, “Nerdeyse gece gündüz beraberdik. Evlendikten sonra ailesi ve işinden başka bir şeyi kalmamıştı. Bana hiç öyle bir ilişkisinden söz etmedi” dedi.

2 yıl önce de intihar etti

Filiz Aker’in 2 yıl önce de intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı. Aker’in yakın arkadaşı eski magazin gazetecisi Nurcan Sabur, “2 yıl önce hap için intihar girişiminde bulundu. Bazı sıkıntıları vardı” dedi.

Habertürk'ün haberine göre; yakın çevresine Şaşmaz’a karşı 10 yıldır saplantılı aşk beslediğini söyleyen Aker’in “Ona 3-4 milyon harcadım, kimseye bırakmam. Eşinden boşanmazsa onu öldürürüm” dediği iddia edildi.

#Filiz Aker
#Vatan Şaşmaz
7 yıl önce