|

Fox spikeri Murat Güloğlu edepsiz yorumundan sonra kovuldu

Fox TV hafta sonu haberleri sunucusu Murat Güloğlu, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve eşi hakkındaki edep dışı yorumu sonrası kovuldu. Sosyal medyadan Güloğlu'nun gönderildiğini açıklayan Fox Türkiye Yönetim Kurulu üyesi Engin Güner, programı İlker Karagöz'ün sunacağını açıkladı.

Yeni Şafak
13:10 - 11/03/2017 Cumartesi
Güncelleme: 13:36 - 11/03/2017 Cumartesi
Diğer
Fox TV hafta sonu haberleri sunucusu Murat Güloğlu, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve eşi hakkındaki edep dışı yorumu sonrası kovuldu.
Fox TV hafta sonu haberleri sunucusu Murat Güloğlu, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve eşi hakkındaki edep dışı yorumu sonrası kovuldu.

Fox TV ekranlarının hafta sonu Çalar Saat bültenini sunan Murat Güloğlu, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve eşi hakkındaki yorumu sonrası kovuldu. Murat Güloğlu'nun Çalar Saat programından gönderildiğini, Fox Türkiye Yönetim Kurulu üyesi Engin Güner sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Güner, Hafta Sonu Çalar Saat programını bundan böyle İlker Karagöz'ün sunacağını açıkladı.



Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev hakkında şok ifadeler kullanan Fox TV'ye Azerbaycan'da geçici bir yasak getirilmişti. Geçtiğimiz ay yaşanan bu gelişme üzerine Fox TV'den yeni bir yorum geldi. Kanalın hafta sonu sabah haberlerini sunan Murat Güloğlu, canlı yayında Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve eşi Mihriban Aliyeva ile ilgili hoş olmayan bir benzetme yapmıştı.



Fox TV Haber Genel Yönetmeni Doğan Şentürk'e bir teşekkür mesajı paylaşan Murat Güloğlu, "Her şey için çok teşekkür ederim. @FOXhaber ve @FOXTurkiye Ailesi'nde yer almak her zaman onur vericiydi. Teşekkürler @dogansenturk" dedi.










#Murat Güloğlu
#Engin Güner
#İlker Karagöz
7 yıl önce