|

Gençler ÖNDER’e dahil edilmeli

ÖNDER Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şimşek dernek yapısı içerisinde gençlerin ve kadınların sayısının yetersiz olduğunu belirterek, “Özellikle genç kardeşlerimizi ne kadar kurumumuza dahil edersek derneğimiz de o denli gençleşmiş olacaktır” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 26/09/2016 Pazartesi
Güncelleme: 00:58 - 26/09/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

Önder İmam Hatipliler Derneği'nin Türkiye genelinde hizmet veren İmam Hatip mezun dernekleri ile Kahramanmaraş'ta gerçekleştirdiği 13. İmam Hatipliler Kurultayı sona erdi. İslam ve medeniyet bilincinin yeniden inşasına değinilerek başlayacak olan oturumlarda 15 Temmuz darbe girişimi ve sonrası imam hatip camiası ekseninde bir kez daha masaya yatırıldı. Programın son gününde konuşan derneğin Önder Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şimşek kurumun teşkilatlanma yapısı hakkında açıklamalarda bulundu.



YÖNETİM DEĞİŞTİ YAPI DEĞİŞMEDİ


Dernek yönetiminin keyfi olmadığını ve her zaman sonuç odaklı olduğunu belirten Şimşek, “Yapmış olduğumuz çalışmalarımızda her zaman sonuç odaklı faaliyetler yürütüyoruz. Asla yönetimin keyfi üzerine bir çalışma yürütmüyoruz. İmam Hatim Çalışmalarımızda son beş yıl içerisinde en parlak dönemi yaşamaktayız. Biz bu parlak dönemi önümüzdeki yıllarda da koruyabilmek için çalışmalarımıza hiçbir ara ve aksaklık vermeden sürdürmeye devam edeceğiz. Derneğimiz kurulduğu günden itibaren yönetiminde çok sayıda kişi değişti ancak yönetim şeklinde hiçbir değişiklik yaşanmadı" şeklinde konuştu.



KADINLAR DAHA AKTİF OLMALI


Dernek yapısı içerisinde gençlerin ve kadınların sayısının yetersiz olduğunu belirten Şimşek, “Büyük bir sorunumuz var. Dernek çalışanlarımız arasında gençler ve kadınlardaki sayımız yetersiz. Dolayısıyla dernek yönetimindeki arkadaşlarımıza şu tavsiyemizi iletiyoruz. Gençlerimizi ve kadınlarımızı derneğimize alalım ki her alandaki çalışmalarımızı, her yaş ve cinsiyet grubundaki çalışmalarımız daha verimli kullanalım. Özellikle genç kardeşlerimizi ne kadar kurumumuza dahil edersek yapımız ve derneğimizde o denli gençleşmiş olacaktır" dedi.


#Önder
#İmam Hatip
#Mustafa Şimşek
8 yıl önce