|

Gişe rekoru kıran filmin devamı çekilecek

Edgar Wright'ın müzikal gerilim filmi diyebileceğimiz son filmi Baby Driver, şu anda sinemalarda ve yönetmenine şimdiye kadar yaptığı en büyük gişe açılışı olmasıyla da büyük başarı getirmiş durumda. Stüdyo ve yönetmen de bu durum karşısında devam filmi müjdesini şimdiden verdi.

Yeni Şafak
10:35 - 7/07/2017 Cuma
Güncelleme: 10:36 - 7/07/2017 Cuma
Diğer
Baby Driver 2 çekilecek.
Baby Driver 2 çekilecek.
Edgar Wright'ın müzikal gerilim filmi diyebileceğimiz son filmi
Baby Driver,
şu anda sinemalarda ve yönetmenine şimdiye kadar yaptığı en büyük gişe açılışı olmasıyla da büyük başarı getirmiş durumda. Filmin hem yönetmeni hem de yazarı olan Wright’tan ise şimdiden bir devam filmi haberi geldi.

Sinemia'nın haberine göre Wright, "Stüdyo bir devam filmi yazmamı istedi ve açıkçası bu film bir devam filmi çekmek isteyebileceğim filmlerden biri" dedi.

Yeni bir macera
Edgar Wright
Empire’a verdiği röportajda, "Karakter açısından da daha fazla bir şeyler ekleyeceğim" diye ekledi. “Baby yeni filmde yeni bir yere gitmek zorunda" diyen Edgar Wright, "Pek çok devam filmi, bir şey aramak zorunda kalıyor, öyle ki devam filminde daha derin bir konu olmadıkça, aynı şeyi bir kere daha anlatmış oluyorlar. Baby Driver ile birlikte yapabileceğimiz çok fazla şey olduğunu düşünüyorum ve bir başka fikrim daha var" dedi.
Baby Driver ülkemizde Tam Gaz adıyla geçtiğimiz cuma günü vizyona girdi. Filmin oyuncu kadrosunda
Ansel Elgort,
Kevin Spacey,
Jon Hamm,
Lily James,
Eiza Gonzalez,
Jon Bernthal
ve
Jamie Foxx
gibi önemli isimler yer alıyor.
#Baby Driver
#Edgar Wright
7 yıl önce