|

Gül Sunal: Kemal susmam için bana para veriyordu

Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, 65 yaşında sahneye çıkmaya hazırlanıyor. Bir komedi programı yapacak olan Gül Sunal kendisini, "Geç yetenek" olarak gördüğünü söyledi. Eşi Kemal Sunal'ın da bu durumdan memnun olacağını dile getiren Sunal, "Ben susayım diye Kemal bana para verirdi. Beş dakikadan fazla duramıyordum" diye konuştu.

Yeni Şafak
08:54 - 13/11/2017 Pazartesi
Güncelleme: 09:03 - 13/11/2017 Pazartesi
Diğer
Kemal Sunal ve eşi Gül Sunal.
Kemal Sunal ve eşi Gül Sunal.

Türk sinemasının en önemli oyuncularından Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal sahneye çıkacak. Oyununun adı "Gölge Feslikannarı" olan Sunal, bu ismin sebebini, "Ben Afyonluyum. Anneannem Sandıklı’da yaşardı ve yazın oraya çok giderdik. Biraz tanıtmak istedim. Orada fesleğene, ‘feslikan’ diyorlar. Benim için ‘Gölge Feslikannarı’ anlamlı, zarif bir şey" ifadeleriyle anlattı.

Hürriyet'te yer alan habere göre Sunal, bu şovunun eşi Kemal Sunal'ın da hoşuna gideceğini söyledi. "Konuşmak kadar güzel bir şey yok" diyen Gül Sunal, eşinin kendisine susmak için para verdiğini şöyle anlattı:

"Ben susayım diye Kemal bana para verirdi. Bunu da şovda anlatıyorum. O parayı hiçbir zaman alamadım. 10 dakika susmam için ciddi para veriyordu. Beş dakikadan fazla duramıyordum. Belki bu stand-up’ı seçmemin nedeni bu. Şimdi bol bol konuşabiliyorum. Bu sefer konuşayım diye para veriyorlar."

#Kemal Sunal
#Gül Sunal
#Komedi
6 yıl önce