|

Haluk Levent: İnsanların sevme özgürlüğü var

Bir televizyon programına katılan ünlü sanatçı Haluk Levent, Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen davetlere çağrılırsa gitmek istediğini söyledi. Levent, "İnsanların iktidarı sevme özgürlüğü var" dedi.

Yeni Şafak
10:45 - 17/11/2017 Cuma
Güncelleme: 10:59 - 17/11/2017 Cuma
Yeni Şafak
Haluk Levent, Cumhurbaşkanlığı iftar da davetleriyle ilgili soruya olumlu yanıt verdi.
Haluk Levent, Cumhurbaşkanlığı iftar da davetleriyle ilgili soruya olumlu yanıt verdi.

Habertürk'te bir programa katılan sanatçı Haluk Levent, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. "Cumhurbaşkanlığı'ndaki davetlere sizi çağırdılar mı?" sorusuna Levent, "Yok çağırmadılar. Oradaki yemekleri gördükçe içim gidiyor zaten, 'niye ben çağrılmıyorum' diye. 'Çağırsalar Haluk Levent gitmez' diyorlar ama hayır giderim. Giden sanatçıları eleştirmiyorum, insanların iktidarı sevme özgürlüğü var" cevabını verdi.

Bakan Eroğlu'na söz vermişti

Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki Ayvalık Adaları Tabiat Parkı Şeytan Sofrası mevkisinde yanan alanların ağaçlandırılmasına yönelik çalışmalara katılacağını belirten şarkıcı Haluk Levent, kendisinin seslendirmesi durumunda türkü sözlerini yazabileceğini açıklayan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na da şöyle yanıt vermişti:

  • "Siz sözlerini yazın ben bestesini yaparım Sayın Bakanım. Siz yeter ki rantçılara izin vermeyin. Yeter ki bu yıl yanan yerlere fidan dikelim."

#Haluk Levent
6 yıl önce