|

Hastaneye peş peşe getirilen iki kadın da takside doğum yaptı

Evlerinde fenalaşınca taksiyle hastanenin kapısına kadar getirilen anneler, burada daha fazla dayanamayıp araç içerisinde doğum yaptı. Taksi içinde iki kadına doğum yaptıran hastane çalışanları daha önce böyle bir olay ile karşılaşmadıklarını söyledi. 2 kız bebeğin ve annelerinin sağlık durumlarının iyi olduğu söylendi.

Yeni Şafak
09:58 - 7/12/2017 Perşembe
Güncelleme: 10:47 - 7/12/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Taksiden gelen korna sesiyle hastanenin bahçesine çıkan personel, taksinin etraafına çarşaf çevirerek doğumları gerçekleşti.
Taksiden gelen korna sesiyle hastanenin bahçesine çıkan personel, taksinin etraafına çarşaf çevirerek doğumları gerçekleşti.

Ege Doğum Evi ve Kadın Hastalıkları Hastanesi'nde yaşanan iki doğum olayı, hastane personelini şoke etti. 2 anne adayı bir saat arayla hastanenin kapısında taksinin içinde doğum yaptı.

Evlerinde fenalaşınca taksiyle hastanenin kapısına kadar getirilen anneler, hastane personelinin çabalarıyla bebeklerini sağlıkla kucaklarına aldı.

Taksinin etrafı çarşafla kapatıldı

Taksiyle doğum hastanesinin acil girişine kadar getirilen İ.R. ve E.R. doğumun gerçekleşmeye başlaması üzerine kendisine müdahale eden hastane görevlileri tarafından sedyeye alınamadı. Bunun üzerine doğumhanede görevli bir ebe, doğum için dışarı çıktı. Burada taksinin çevresi çarşafla kapatıldıktan sonra doğumlar gerçekleşti. İlk doğumun şokunu atlatamayan hastane personeli bir saat sonra acil şekilde korna çalan taksiyi görünce şoke oldu. Dünyaya gelen kız bebeklerin ve annelerinin sağlık durumu iyi.

#İzmir
#Ege
6 yıl önce