|

Helen Mirren’dan ‘Hızlı ve Öfkeli 8’ açıklaması

'Hızlı ve Öfkeli' serilerini her izlediğinde, içinde filmde rol alma isteği uyandığını söyleyen Helen Mirren, “Vin Diesel’e hayranım” dedi ve neden 'Hızlı ve Öfkeli' serisinde rol almak istediğini anlattı.

Yeni Şafak
13:48 - 2/05/2017 Salı
Diğer
71 yaşındaki oyuncu, “Kariyerimi ya da oynayacağım rolleri hiçbir zaman planlamadım. Önüme gelen rolleri her zaman hislerimle değerlendirdim” şeklinde konuştu.
71 yaşındaki oyuncu, “Kariyerimi ya da oynayacağım rolleri hiçbir zaman planlamadım. Önüme gelen rolleri her zaman hislerimle değerlendirdim” şeklinde konuştu.
Oscar’dan Emmy’ye, Altın Küre’den BAFTA’ya sayısız ödülü bulunan İngiliz oyuncu Helen Mirren, en son
‘Hızlı ve Öfkeli 8’ (The Fate of the Furious)
filmiyle seyirci karşısına çıktı.

Mirren, Hürriyet’ten Barbaros Tapan’a verdiği röportajda ‘Hızlı ve Öfkeli’ serisinde neden rol almak istediğini şöyle anlattı:

“Ne kadar eğlenceli bir film. Vin’e (Diesel) hayranım. Onu çok seviyorum, seriyi seviyorum, araba kullanmayı seviyorum. Her ne kadar filmde bana araba kullandırmasalar da! Serinin filmlerini ne zaman izlesem içimden hep ‘Keşke ben de rol alsam’ dedim. Vin de bu isteğimi yerine getirdi.”

"Zengin ya da ünlü olmak hiç ilgimi çekmiyordu"

“Değişik rollere hayır diyemiyorum” diyen 71 yaşındaki oyuncu, “Kariyerimi ya da oynayacağım rolleri hiçbir zaman planlamadım. Önüme gelen rolleri her zaman hislerimle değerlendirdim” şeklinde konuştu.

“Kariyerimin en başında tek hayalim tiyatro oyuncusu olmaktı” diyen Mirren, “Zengin ve ünlü olmak ya da filmlerde rol almak hiç ilgimi çekmiyordu. Kendini mesleğine adamış bir oyuncu olarak anılmak istiyordum. Çok idealist bir kızdım kariyerimin başlarında. Tabii sonrasında ben de zamanın değişimine ayak uydurdum” yorumunu yaptı.

Çalışmadığı zamanlarda İtalya’da yaşadığını söyleyen Mirren, “Son zamanlarda İtalya bizim yaşamaktan en zevk aldığımız ülke oldu. İşimiz nedeniyle eşimle Los Angeles’ta çok zaman geçiriyoruz ama ne zaman takvimlerimiz boşalsa soluğu İtalya’da alıyoruz” dedi.


#Helen Mirren
#Hızlı ve Öfkeli 8
#Vin Diesel
7 yıl önce
default-profile-img