|

Hızlı ve Öfkeli ekibinden yeni bir aksiyon filmi

Hızlı Öfkeli serisinin film çıkartması devam ediyor. Alınan haberlere göre, serinin dışında başrolünde Jason Statham ve Dwayne Johnson'ın yer aldığı bir spin-off planlanıyor. Film, federal ajan Luke Hobbs (Johnson) ve Decker Shaw (Statham) arasındaki hikayenin devamı olarak çıkacak.

Yeni Şafak
09:05 - 24/04/2017 Pazartesi
Güncelleme: 09:06 - 24/04/2017 Pazartesi
Diğer
Film, federal ajan Luke Hobbs (Johnson) ve Decker Shaw (Statham) arasındaki hikayenin devamı olarak çıkacak.
Film, federal ajan Luke Hobbs (Johnson) ve Decker Shaw (Statham) arasındaki hikayenin devamı olarak çıkacak.

Hızlı Öfkeli serisinin film çıkartması devam ediyor. Alınan haberlere göre, serinin dışında başrolünde Jason Statham ve Dwayne Johnson'ın yer aldığı bir spin-off planlanıyor.

Sinemia'dan alınan habere göre; Spin off, birbirlerine hiç benzemeyen ve filmin başında düşman olan federal ajan Luke Hobbs (Johnson) ve Decker Shaw (Statham) arasındaki hikayenin devamı olarak planlanıyor.

Hızlı ve Öfkeli'den silinen sahne

Filmin hala geliştirme aşamasında olduğu açıklanırken Dwayne Johnson'un programına uydurulmaya çalışıldığı söyleniyor. Çünkü Johnson bir yandan sportif faaliyetleriyle uğraşırken bir yandan onlarca projede yer alıyor. San Andreas'ın devamı, Big Trouble in Little China'nın tekrar çekimi ve DC kahramanlarından Black Adam'ın etrafında geçen bir filmde de rol alması bu onlarca projeden sadece birkaçı.

Filmin son sahnelerinde Hobbs and Shaw'ın bir gelecek macerada bulunduğu iması taşıyan bir çekim planlanıyordu. Ancak Vin Diesel'in bu sahneyi senaryodan kaldırttığı iddia ediliyor. Hatta Johnson ve Diesel'in arasındaki tartışma bu olaya bağlanıyor.


#Hızlı ve Öfkeli
#Luke Hobbs
#Decker Shaw
7 yıl önce