|

Hollywood yıldızları Türk yönetmenin filminde

Yazıp yönettiği “Mustang” ile tanınan Deniz Gamze Ergüven’in yeni filminden ilk görüntüler yayımlandı. “Kings” adlı filmde Halle Berry ve Daniel Craig rol alıyor. Filmin galasının Eylül ayında Toronto Film Festivali'nde yapılacak.

Yeni Şafak
09:40 - 28/07/2017 Cuma
Güncelleme: 10:44 - 28/07/2017 Cuma
Diğer
​Hollywood yıldızları Türk yönetmenin filminde rol alacak.
​Hollywood yıldızları Türk yönetmenin filminde rol alacak.
Bir Karadeniz şehrinde yaşayan beş kız kardeşin öyküsünü anlatan 2015 yapımı "
Mustang
" filmiyle adından bahsettiren yönetmen Deniz Gamze Ergüven, yine iddialı bir projeyle geliyor. Ergüven'in "Kings" adını verdiği yeni sinema filminde başrolleri dünyaca ünlü iki yıldız; Daniel Craig ile Halle Berry paylaşıyor.

Çekimleri geçtiğimiz kış yapılan filmden Halle Berry'li kareler yayımlandı.


Gala Eylül ayında

Amerika'daki "1992 Los Angeles Olayları" olarak adlandırılan dönemi konu alan film, taksi şoförlüğü yaparken Los Angeles polisi tarafından darp edilen siyahi Amerikan vatandaşı Rodney King'in yaşadığı mahkeme sürecine odaklanıyor. Prömiyeri eylül ayındaki Toronto Film Festivali'nde yapılacak Kings, yönetmenin İngilizce çekilen ilk filmi olması sebebiyle merak konusu olmaya devam ediyor. "Mustang" ile kazandığı uluslararası başarıyı bu filmde de devam ettireceği düşünülen Ergüven'in yeni filmi Kings'in gösterim tarihi ise henüz belli değil.

#Deniz Gamze Ergüven
#Mustang
#Kings
7 yıl önce