|

İbrahim Tatlıses: FETÖ vurulacağımı biliyordu

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, FETÖ ile ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Silahlı saldırıya uğradığı dönemde çalışan emniyet müdürü, savcı, hakimlerin şu an ya firari olduğunu ya yargılandığını söyleyen Tatlıses, vurulacağını FETÖ'nün bildiğini iddia etti. 6 yıldır mallarına ve hesaplarına sürekli haciz geldiğini söyleyen Tatlıses, devlet büyüklerinden yardım istedi.

Yeni Şafak
09:38 - 27/03/2017 Pazartesi
Güncelleme: 09:43 - 27/03/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
İbrahim Tatlıses
İbrahim Tatlıses

FETÖ'nün, ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'e de zarar verdiği ortaya çıktı. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla FETÖ'nün, vurulmasından haberdar olduğunu söyledi. "Artık susmuyorum" diyen Tatlıses, o zamanın emniyet müdürü, savcıları ve hakimlerinin arandığını, kimisinin yargılandığını kimisinin de firar ettiğini ifade etti.



FETÖ'nün kendisini maddi olarak çok büyük zarara uğrattığını anlatan Tatlıses, evlerinde, hesaplarında haciz olduğunu açıklayan Tatlıses, "6 senedir çalışmıyorum ne ile geçiniyorum kimsenin bunu sorduğu yok" diye konuştu. Tatlıses, devlet büyüklerine seslenerek yardım istedi.



İşte Tatlıses'in Instagram'dan yaptığı açıklama:


"Şimdiye kadar ben sizlere ne zaman yalan söyledim; gerçek olmayan hiç bir şeyi yazmadım, söylemedim tenezzül bile etmedim ama artık susmuyorum çünkü canımı yaktılar. Beni vuracakları zamandan bile haberleri vardı. Bakıyorum o zamanın Emniyet Müdürü, savcıları, hakimleri şimdi hepsi aranıyor! Kimisi mahkemede yargılanıyor, kimisi cezaevinde, kimisi de firari!!! E benim ne günahım vardı da hem vuruldum, hem uçağımız gitti, hem evlerimde haciz var!



Benim bildiğim Yargıtay kararları bir buçuk, iki seneden önce karara bağlanmaz nasıl oluyor da itiraz talebimizi 54 günde reddettiler ve mahkemeye geri geldi? Yani bu ne demek biliyor musunuz; dosyalar incelenmeden talebin reddine karar veriliyor! Ne hikmetse anlamış değilim, nedense bu Ahmet Özbey yakalanmıyor? Damadı firari, kızı şu an cezaevinde , kendisi ortada dolaşıyor ve evlerime, hesaplarıma avukatı aracılığıyla haciz koyduruyor! Beni mali açıdan zarara sokuyor. 6 senedir


çalışmıyorum, ne ile geçiniyorum kimsenin bunu sorduğu yok.



İbrahim Tatlıses'in Instagram gönderisi:





İbrahim Tatlıses FETÖ'cülerden şikayetçi oldu


#İbrahim Tatlıses
#FETÖ
7 yıl önce