|

İbrahim Tatlıses yıllardır sakladığı sırrı itiraf etti

Yıllar önce İbrahim Tatlıses'in kızı olduğunu iddia eden Dilan Çıtak'ın annesi, babalık davası açmıştı. Tatlıses'in avukatı, yapılan DNA testi sonucu ile ikilinin baba kız olmadıklarını kamuoyuna duyurmuştu. Dün bir televizyon programına çıkıp konuşan Çıtak, tekrar Tatlıses'in kızı olduğunu söyledi. Çıtak'tan sonra Instagram hesabında fotoğraf paylaşarak duruma açıklık getiren Tatlıses, Dilan Çıtak'ın kendi kızı olduğunu kabullendi.

Yeni Şafak
09:59 - 29/04/2016 Cuma
Güncelleme: 10:24 - 29/04/2016 Cuma
Yeni Şafak
Yıllardır sakladığı sırrı dün sosyal medyadan ilan eden İbrahim Tatlıses itirafı bunca yıl sonra yaptığı için takipçilerinden tepki aldı.
Yıllardır sakladığı sırrı dün sosyal medyadan ilan eden İbrahim Tatlıses itirafı bunca yıl sonra yaptığı için takipçilerinden tepki aldı.

Yıllar önce, Dilan Çıtak'ın annesi tarafından çok konuşulan bir iddia ortaya atılmıştı. Dilan'ın, İbrahim Tatlıses'in kızı olduğunu iddia eden anne Çıtak, Tatlıses'e babalık davası açarak DNA testi yapılmasını istemişti. Yapılan DNA testi sonucu kamuoyuna açıklama yapan Tatlıses'in avukatı Şevket Küçük, bebeğin babasının İbrahim Tatlıses olmadığını duyurmuştu.



Dün TVEM kanalında yayınlanan bir programa katılan Dilan Çıtak, İbrahim Tatlıses için ,"Hala beni nüfusuna aldırmadı, bu yükü nasıl taşır ahirette bilemem DNA testinde hile yaptılar ama gerek yok suratım saçım sesim aynı yetmez mi?" dedi. Çok konuşulan bu sözlerin arkasından gözler İbrahim Tatlıses'e çevrildi. Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşan ve çocuklarının ismini sayan Tatlıses şu sözleri yazdı:



"Ciğerci Ahmede, Zemmenin oğluyam, şehriyeci Zemme'nin torunuyam. Ahmed Salim'in, Gülşen'in, Gülden'in, Melek'in, Dilan'ın,İbrahim Tatlıses'in yani İDO'nun, Elif ADA'nın BABA'sıyam. Var mı be Ötesi? Aslını inkar eden, bizden SAYILMAZ! Bu güne kadar yazdınız çizdiniz işte hayatımın bütün özeti budur!!!!"








#İbrahim Tatlıses
#Dilan Çıtak
#İdo Tatlıses
8 yıl önce