|

İçerde dizisinde mutlu son yok

Amerikan yapımı 'Köstebek'ten uyarlanan 'İçerde' dizisinin 19 Haziran'da yayınlanacak büyük finali öncesi yönetmenliğini Martin Scorsese'in yaptığı filmin dramatik sonu gündeme geldi. Köstebek filminin sonunda Costigan ve Sullivan kardeşler ölerek izleyicilere büyük bir şok yaşatmıştı. Senaryoya bağlı kalınırsa İçerde dizisinde de Sarp ve Met'in ölmesi bekleniyor.

Yeni Şafak ve
14:12 - 15/06/2017 Perşembe
Güncelleme: 14:19 - 15/06/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Köstebek filminin sonunda Costigan ve Sullivan'da ölür dolayısıyla onun uyarlaması olan dizide de Sarp ve Mert'in ölmesi gerektiği ve mutlu son olmayacağı ilan edilmiş oluyor.
Köstebek filminin sonunda Costigan ve Sullivan'da ölür dolayısıyla onun uyarlaması olan dizide de Sarp ve Mert'in ölmesi gerektiği ve mutlu son olmayacağı ilan edilmiş oluyor.

Amerikan yapımı 'Köstebek'ten uyarlanan 'İçerde' dizisinin 19 Haziran'da yayınlanacak büyük finali öncesi yönetmenliğini Martin Scorsese'in yaptığı filmin dramatik sonu gündeme geldi.

Dizinin takipçileri yıllar sonra iki kardeşin bir araya gelip mutlu bir şekilde ayrılmalarını arzu ederken uyarlanılan filmin (Köstebek) ölümlerle sonuçlanması mutlu son beklentilerini boşa çıkartıyor.

Uyarlama final

Köstebek filminin finali ve İçerde dizisinin son bölümü baz alınırsa eğer dizide şöyle bir final yapılabilir:

Celal, Sarp'ı öldürür. Bunu öğrenen Mert de Celal'i öldürür ve sonra kendisi de ölür ya da aklını kaybederek akıl hastanesine kaldırılır.

Beklenmeyen final

Yalnız başından beri ters köşe sonlarıyla bilinen dizinin final sahnesi beklenenin tam aksi şekilde de bitebilir. Köstebek filmini izleyen herkes kardeşlerin acı sonunu beklerken ve beklenti senarist ekip tarafından bilinirken farklı bir sonuçla yine izleyicilerini şaşırtmaları olağan dışı değil.

#İçerde
#Köstebek
7 yıl önce