|

Sosyal medya Şahan Gökbakar'ın Igor Tudor tepkisini konuşuyor: Bas git başka ülkeye!

Galatasaray'da Igor Tudor alınan yenilgi sonrası yaptığı açıklamalarla tepki topladı. En sert tepki ise ünlü komedyen Şahan Gökbakar'dan geldi. "Ulan sen kim oluyorsun?" diye çıkışan komedyen Gökbakar, "Madem sevmiyorsun Türkler’in futbol anlayışını, tutmayalım bas git başka ülkeye. Hadi, kimse Türkiye'nin ekmeğini yiyip Türkiye'yi aşağılayamaz" dedi.

Yeni Şafak
09:36 - 18/12/2017 Pazartesi
Güncelleme: 10:57 - 18/12/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Igor Tudor, mağlubiyet sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle tepki topladı.
Igor Tudor, mağlubiyet sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle tepki topladı.

Süper Lig’in 16.haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor’a 2-1 mağlup olduğu maçın ardından eleştirilerin hedefi haline gelen teknik direktör Igor Tudor’a bir sitem de Şahan Gökbakar’dan geldi. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, teknik adamın maç sonu yayıncı kuruluşa verdiği röportajı instagram hesabından paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

  • ”2 gol yiyip 1 gol atarsan yeniliyormuşsun. Hadi yaaa! Öyle mi oluyor gerçekten? Sana adam gibi açıklama yapman için uzatılan mikrofona verdiğin yanıta bak. Biz voleybol izliyoruz sanıyorduk. Ya sen kendini ne sanıyorsun baboş? Bu ne yüksekten uçuş ya hu? Bu lakayt, laçka umursamaz tavırları yapma hakkını kim veriyor sana? Delireceğim valla! Ulan sen kim oluyorsun da “Turkish understanding of football” / “Türklerin futboldan anladığı bu” diyerek Türkler’i aşağılayabiliyorsun? Çevirmen de yumuşatmaya çalışıyor.
Tutmayalım bas git başka ülkeye!

'Kimse Türkiye'yi aşağılayamaz!'Yahu Senin cebine paranı Türkler koyuyor. Yani eti budu belli ülkelerinizde kazanamayacağınız paraları Türkiye’de görüyorsunuz ama ilk fırsatta aşağılamaya kalkıyorsunuz. Madem sevmiyorsun Türkler’in futbol anlayışını, tutmayalım bas git başka ülkeye. Hadi, kimse Türkiye'nin ekmeğini yiyip Türkiye'yi aşağılayamaz. Senin gibi bir eski futbolcu- yeni hocayı, teknik direktör diye böyle büyük bir kulübün başına Türkiye'den başka bir yerde de koymazlar bu arada. Hem kel hem fodul(kibirli) derler senin gibisine.

#Şahan Gökbakar
#İgor Tudor
6 yıl önce