|

İkbal Gürpınar'ın eşinden yanıt

Sunucu İkbal Gürpınar'ın eşinden şiddet gördüğü iddialarına eşi Emre Ermiş'in avukatı yazılı açıklamayla cevap verdi. Ermiş'in avukatı, "Her seven sevdiğini kıskanır. Müvekkilim eşini sevmiş, o nedenle kıskanmış, o nedenle facebook, mail şifrelerini takip etmiş, aracına gerek güvenlik gerekse takip amaçlı cihaz takip sistemi taktırmıştır" dedi.

Yeni Şafak
10:39 - 29/07/2015 Çarşamba
Güncelleme: 10:47 - 29/07/2015 Çarşamba
Diğer

İkbal Gürpınar, eşi Emre Ermiş'in kendisini dövdüğünü söylemiş ve bu iddia medyada geniş yer bulmuştu. Söz konusu iddialara Gürpınar'ın eşi Emre Ermiş'ten açıklama geldi. Emre Ermiş, avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada dayak iddialarını yalanladı.



Her seven kıskanır


Ermiş'in avukatının yaptığı açıklamada müvekkilini

"Her seven sevdiğini kıskanır."

diyerek savunması dikkat çekti.



Rutin bir karar


Açıklamada,

"İkbal Gürpınar tarafından alınan tedbir kararı mahkemelerin kadına yönelik şiddet olaylarının artmasından dolayı rutin bir uygulamadır. Dilekçede iddia edilen dayak olayı gerçek olmadığı gibi, İkbal Gürpınar'ın önceki eşinden olan ve de müvekkilim ile aynı evi paylaşan öz evladı gibi gördüğü masum bir çocuğun bu olaya alet edilmesi çirkin bir davranış olmuştur."

denildi.



Facebook şifresini takip etmiş


Emre Ermiş'in açıklamasında İkbal Gürpınar ile ilgili iddialar da dile getirildi. Açıklamada,

"İkbal Gürpınar'ı asıl rahatsız eden konu müvekkilimin onu denetlemesidir. Her seven sevdiğini kıskanır. Müvekkilim eşini sevmiş, o nedenle kıskanmış, o nedenle facebook, mail şifrelerini takip etmiş, aracına gerek güvenlik gerekse takip amaçlı cihaz takip sistemi taktırmıştır. Takdir edilirse bunlar İkbal Gürpınar'ın izni ve rızası olmadan olacak, yapılabilecek işler değildir. Burada sorulması gereken soru; aşırı sevgi mi İkbal Gürpınar'ı bunaltmıştır. Bu zamana kadar hiç sevilmediği kadar sevilmek ve de sahiplenilmek duygusunu taşımakta mı zorlanmıştır?


#ikbal gürpınar
#emre ermiş
#ikbal dayak
9 yıl önce