|

'İsimsizler'in isimsiz fenomeni Derman

Konusuyla ve oyuncularıyla ilk bölümde dikkatleri üzerine çeken dizi 'İsimsizler' dizisindeki 'Derman' karakteri sosyal medyada en fazla konuşulan karakter oldu. Eğlenceli tavırları ve konuşmasıyla vatan aşığı bir genç olan Derman'ı canlandıran oyuncu Musab Ekici, 2016 yılında Adana Altın Koza Film Festivalinde 'Babamın Kanatları' filmi ile En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu seçilmişti.

Yeni Şafak
12:17 - 31/03/2017 Cuma
Güncelleme: 15:59 - 31/03/2017 Cuma
Yeni Şafak
'İsimsizler' dizisinde 'Derman' karakterini Musab Ekici oynuyor.
'İsimsizler' dizisinde 'Derman' karakterini Musab Ekici oynuyor.

Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelen 'İsimsizler' dizisi izleyiciler tarafından çok beğenildi. Dizi, Virankaya'da kaymakamın şehit edilmesi üzerine görev başına geçen Kaymakam Fatih ve 7 kişilik ekibinin mücadelesini anlatıyor. Ülke için masa başı yerine ateş altını tercih eden Kaymakam Fatih'in ekibinin içinde yer alan Derman karakteri ise daha ilk bölümden izleyicinin dikkatini çekti. Eğlenceli halleri, komik replikleri ve vatansever tavrıyla bir fenomen haline gelmesi beklenen Derman, Kaymakam Fatih'in makam şoförü olarak rol alıyor.


Sosyal medyada dikkat çekti

Genç oyuncu Musab Ekici'nin canlandırdığı 'Derman' karakterinden, sosyal medya kullanıcıları da övgüyle bahsetti. 'Adam gibi adam', 'Gülerken ağlattın', 'Mükemmel oynuyor' gibi ifadelerin kullanıldığı Derman karakteri daha ilk bölümden dizide dikkat çeken isimlerin başında yer aldı.

Musab Ekici kimdir?

1 Ocak 1992 yılında Elazığ'da doğan genç oyuncu, İstanbul Devlet Konservatuarı mezunu. 'Acil Servis', 'Adını Sen Koy' gibi diziler ile izleyici karşısına çıkan Musab Ekici, 'Soytarılar', 'Barselo' ve 'Yola Çıktığım Gün Sakin Serin Bir Sabahtı' gibi popüler tiyatro oyunlarında da rol aldı.

Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında aday olan Musab Ekici, Adana Altın Koza Film Festivalinde 'Babamın Kanatları' filmi ile En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Sadri Alışık Sinema TV ödülleri Erkek Oyuncu Jüri Özel Ödülü ve Sinema Yazarları Derneği (SİYAD) En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödüllerini aldı.



İşte 'Derman'ın çok konuşulan sahnelerinden biri:
#İsimsizler
#Yusuf Esenkal
#Virankaya
#Musab Ekici
#Osman Kaya
7 yıl önce