|

İstanbul'un yanı başında ailenizle tatil keyfi

İstanbul’un hemen yanı başında, deniz kenarında ve yemyeşil bir ormanla iç içe Rizom Tatil Köyü'nde ailenizle tatil keyfi sizi bekliyor.

Yeni Şafak ve
23:03 - 25/04/2016 Monday
Güncelleme: 10:42 - 26/04/2016 Tuesday
Advertorial

İstanbul'a sadece 1 saat uzaklıkta, bir çam ormanının yanı başında ve denize sıfır konumuyla Rizom Tatil Köyü size ve ailenize eşsiz bir tatil sunuyor.



252 müstakil odadan oluşan bu tatil kompleksinde ister denize girin, ister yürüyüşü yapın, isterseniz gün boyu süren aktivitelerden yararlanın…



ERKEN REZERVASYONA ÖZEL İNDİRİMLİ FİYATLAR İÇİN TIKLAYIN





RİZOM TATİL KÖYÜ - 444 64 95 - +90 226 811 0 222



1



KADINLARA VE ERKEKLERE ÖZEL AÇIK HAVUZLAR



Rizom Tatil Köyü'nde her şey, her türlü konforunuz düşünülerek oluşturuldu. Plajın yanı sıra, erkeklere ve kadınlara ayrı ayrı tasarlanmış havuzlarında serinliğin keyfi sizi bekliyor.




2



SPOR, BOL OKSİJEN VE SAĞLIK



Rizom'u eşsiz kılan özelliklerinden biri de yılın bütün stresini üzerinizden atabileceğiniz SPA'sı. Türk hamamı, sauna, buhar odası, ve masaj odalarından oluşan SPA'mızda isterseniz hamam keyfi yapın, isterseniz güzel bir masajla bütün yorgunluğunuzdan kurtulun.




3



LEZZETLİ SOFRALAR



Rizom Tatil Köyü'nü ayrıcalıklı kılan özelliklerinden biri de Türk ve dünya yemeklerinden oluşan zengin menüsü. Hem zengin açık büfe kahvaltısı hem de muhteşem açık büfe akşam yemeği ile Rizom'un eşsiz mutfağı sizi bekliyor.




4



HUZUR DOLU BİR TATİL



Ailenizle birlikte keyif dolu bir tatil geçirmeniz için bütün ihtiyaçlarınızı düşündük. Burada her şey huzurunuz ve konforunuz için.



Muhafazakâr konseptte ve ailelerin rahatı için yeniden dizayn edilmiş bu çok özel tesiste çocuklarınız için her şey çok güzel olacak. Özel çocuk havuzları, çocuk kulübü, çocuk oyun alanları ve çocuklara özel etkinliklerle yavrularımız unutulmaz bir tatil yaşayacaklar.




5



ALKOLSÜZ HER ŞEY DAHİL KONSEPTİ



Alkolsüz her şey dâhil hizmet veren Rizom Tatil Köyü; muhteşem doğası, bayanlara ve baylara özel havuzları ve konforlu odaları ile misafirlerini bekliyor.



6



Hemen şimdi kendiniz için güzel bir şey yapın, bu eşsiz tesiste bir oda beğenin ve rezervasyonunuzu yapın. Sonrası tam bir tatil keyfi…





7



ÇOK SEVECEKSİNİZ



İstanbul'a sadece 1 saat uzaklıkta, bir çam ormanının yanı başında ve denize sıfır konumuyla Rizom Tatil Köyü size ve ailenize eşsiz bir tatil sunuyor.



Ailelerimizin her türlü ihtiyacını düşünerek dizayn ettiğimiz Rizom Tatil Köyü'nde sizlere unutamayacağınız bir tatil deneyimi yaşatmak istiyoruz. Yenilenen tatil köyümüzde her şey huzur ve konforunuz için.



5.000 metrekareden oluşan kadınlara özel alanda 4 adet açık havuz, aqua park, animasyon alanı ve kafeteryanın yanı sıra kapalı sıcak su havuzu, sauna, Türk hamamı, buhar odaları, tuz odaları ve masaj salonları yer almaktadır. Rizom Tatil Köyü'nün kadınlara özel alanı Marmara bölgesinin en büyük dinlenme ve eğlence kompleksidir.



Seminer, ders, panel, vakıf ve dernek toplantıları, tiyatro oyunları, genel kurullar ve aklınıza gelebilecek her türlü toplantı için Rizom Tatil Köyü'nde 380, 110, 100 ve 25 kişilik 4 adet tam donanımlı toplantı salonu da hizmetinizde.



Etkinlik ve toplantı rezervasyonlarınız için; 444 64 95 – 0552 238 64 68





8



Ayrıca Rizom Miniclub, tatile gelen ailelerin çocuklarına ücretsiz kreş, anaokulu, öğrenme ve oyun merkezi hizmeti sunmaktadır.



Sizleri, yenilenmiş tesisimizde, huzurun, konforun, eğlencenin ve dinlenmenin keyfini çıkarmaya bekliyoruz.



ERKEN REZERVASYONA ÖZEL İNDİRİMLİ FİYATLAR İÇİN TIKLAYIN



RİZOM TATİL KÖYÜ



Tigem Arazileri İçi Kamplar Bölgesi - Yalova





info@rizomtatilkoyu.com



Telefon: 444 64 95 - +90 226 811 0 222















#tatil
#turizm
#seyahat
8 years ago