|

İstismarın böylesi: Bebeklerini mikrodalga fırına koydular

ABD'de yaşayan çift, bir televizyon reklamında gördüklerini 4 aylık bebekleri üzerinde uygulamaya çalıştı. Bebeği mikrodalga fırına koyan çift, çocuğun ağır bir biçimde yaralanmasına sebep oldu. Çiftin bir önceki çocuklarını da sosyal hizmetlere teslim ettiği ortaya çıktı.

Yeni Şafak
12:17 - 3/12/2017 Pazar
Güncelleme: 12:32 - 3/12/2017 Pazar
Diğer
Bebeklerini mikrodalgaya koyan çift hapse atıldı. Çıkmaları için 500 bin dolar kefaret ödenmesi gerekiyor.
Bebeklerini mikrodalgaya koyan çift hapse atıldı. Çıkmaları için 500 bin dolar kefaret ödenmesi gerekiyor.

ABD'nin Missouri eyaletinde yaşayan Derick ve Mikala Boyce-Slezak çifti çocuk istismarı suçlamasıyla gözaltına alındı. 22 yaşındaki çiftin çocuklarını mikrodalga fırına koydukları öğrenildi.

Çiftin bir TV reklamını taklit etmek için çocuklarını kullandığı ifade edildi. 4 aylık oğullarını mikrodalga fırına koyan çift, daha sonra bir süre aleti çalıştırdığı ve çocuğun kafa kısmında 1. derece yanık oluştuğu açıklandı.

Kafatasında kırık var

Kardinal-Glennon Hastanesi'ne kaldırılan çocuğun aynı zamanda kafatasında kırık ve beyninde kanama olduğu tespit edildi. Çiftin, çocuğun suratında oluşan yanığı çamaşır suyu içeren bir havlu ile temizlemeye çalışıp daha kötü hale getirdiği öğrenildi.

  • Missouri Sosyal Hizmetler Dairesi Çocuk Dairesi çalışanlarından biri, Derick'in duruşmada, Mikala isimli çocuğun kafasındaki yaralanmaların sebebi olarak televizyonda gördükleri bir sahneyi taklit etmeleri olduğunu söylediğini doğruladı.
Önceki çocuklarını da terk ettiler

Çiftin Ocak 2016'da bir kız çocuğu sahibi olduğu ancak kısa bir süre sonra bebekten feragat ederek Sosyal Hizmetlere teslim ettikleri öğrenildi.

Tutuklanan karı kocanın kefalet ücreti 500 bin dolar olarak belirlendi.

#ABD
6 yıl önce