|

'İyiliğin Fotoğrafı'nı çektiler

Deniz Feneri Derneği, sanatı ve iyiliği buluşturan bir projeye daha imza attı. “İyiliğin Fotoğrafını Çeker Misin” isimli proje dahilinde yurdun dört bir yanından gönderilen ve iyiliği, sevgiyi, paylaşmayı anlatan bin 214 fotoğraf yarıştı. Kazanan üç fotoğraf belli olurken, ödül almaya layık görülen fotoğrafçıların ödülleri yine iyilik olarak verildi.

Yeni Şafak
16:18 - 10/10/2015 Cumartesi
Güncelleme: 23:35 - 10/10/2015 Cumartesi
Yeni Şafak
İyiliğin Fotoğrafını Çeker Misin yarışmasının kazananı Seyit Konyalı oldu.
İyiliğin Fotoğrafını Çeker Misin yarışmasının kazananı Seyit Konyalı oldu.

Deniz Feneri Derneği'nin organize ettiği ve Türkiye Fotoğraf Sanatları Federasyonu'nun onay verdiği “İyiliğin Fotoğrafını Çeker Misin" yarışması, yoğun bir katılımın ardından sonuçlandı. Türkiye'nin her köşesinden gönderilen binin üzerinde 'iyilik fotoğrafı', derneğin Genel Başkanı Mehmet Cengiz, Fotoğraf Sanatçıları Murat Gür, İsmail Hakkı Gurbetçi, Mustafa Yılmaz ve TFSF adına Dr. Ömer Gemici tarafından incelendi.



İyilik fotoğrafına iyilikle ödül


İlk kez düzenlenen ödüllü fotoğraf yarışmasında ödül de dikkat çekici. Birinci seçilen fotoğrafın sahibine 5 bin TL ve adına 10 yetim çocuğa 100 TL harçlık verilecek. İkinciye ise 3 bin TL ve adına 5 yetim çocuğa 100 TL harçlık, üçüncüye 3 bin TL ve adına 3 yetime 100 TL harçlık verilecek.



Yarışmada slogan olarak 'Çek, iyiliğin resmini, içinden olsun insanın' cümlesini kullandıklarını ve katlımdan, sonuçtan çok memnun olduklarını belirten Deniz Feneri Derneği Başkanı Mehmet Cengiz, "Yüreklerde iyiliğe dair her ne varsa fotoğraf kadrajına yansısın ve dünyaya yayılsın istemiştik, geldiğimiz sonuçtan çok mutluyuz" açıklamasında bulundu.



Yakın zamanda bir ödül töreni düzenlenecek ve kazanan iyilik fotoğrafları İstanbul'da ve Anadolu'daki çeşitli mekânlarda sergilenecek.







#İyiliğin Fotoğrafını Çeker Misin
#Deniz Feneri Derneği
#Yarışma
#Ödül
#İyilik
9 yıl önce