|

James Cameron Avatar 5’in senaryosunu tamamlamış

Titanik, Yaratık, Terminatör filmlerinin yönetmeni James Cameron tarafından yönetilen ve 18 Aralık 2009 tarihinde gösterime giren destansı bilim kurgu filmi Avatar hakkında ünlü yönetmenden sürpriz ve şaşırtıcı bir açıklama geldi.

Yeni Şafak
11:33 - 1/02/2017 Çarşamba
Güncelleme: 11:35 - 1/02/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Ünlü yönetmen James Cameron Avatar serisinin devam filmleri hakkında açıklamalarda bulundu.
Ünlü yönetmen James Cameron Avatar serisinin devam filmleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Sinema dünyasında birçok ilki gerçekleştiren ve gişe rekorları kıran Avatar'ın devam filmlerinin ne zaman geleceği konusunda kesin açıklamalar yapılmamıştı. Filmin yönetmeni Cameron, Avatar'ın devamını merakla bekleyenleri umutlandıran bir açıklama yaptı. Cameron Avatar serisinin daha önce 5 filmlik bir seri olacağını açıklamıştı.



Ağustos ayında Motion Capture çekimlerine başlanacak olan devam filmi için Daily Beast'e konuşan James Cameron “Şu anda sadece Avatar 2'ye değil 3,4 ve 5'e de odaklanmış durumdayım. Serinin tüm filmleri eşit şekilde geliştiriliyor. Son olarak Avatar 5'in senaryosunu bitirdim ve aktif hazırlık aşamasına geçiyoruz. Tüm hazırlıklarımız tamam ve Ağustos ayında Motion Capture çalışmalarına başlıyoruz. Hapisten çıkmış gibi hissediyorum çünkü son iki yıldır adeta mağarada yazıyordum." ifadelerini kullandı.



Avatar 2'nin Aralık 2018 tarihinde gösterime girmesi beklenirken, devam filmlerinin sırasıyla 2020, 2022 ve 2023 yıllarında gösterime girmesi bekleniyor.








#Avatar
#James Cameron
7 yıl önce