|

John Wick 3 geliyor

Keanu Reeves‘in başrolünde oynadığı John Wick serisinden gelen olumlu tepkiler ve ilgi sonrası üçüncüsünün çekilmesi kesinleşti. Filmin yönetmeni Chad Stahelski devam filmi için çalışmaların çoktan başladığını açıkladı.

Yeni Şafak
10:49 - 15/02/2017 Çarşamba
Güncelleme: 10:51 - 15/02/2017 Çarşamba
Diğer
Filmin yönetmeni Chad Stahelski devam filmi için çalışmaların çoktan başladığını açıkladı.
Filmin yönetmeni Chad Stahelski devam filmi için çalışmaların çoktan başladığını açıkladı.

İlk filmi ile gişede önemli bir başarı elde eden ve eleştirmenlerden de olumlu yorumlar alan John Wick'in ikinci filmi 10 Şubat'ta vizyona girdi.



İkinci filmde Common, Bridget Moynahan, Ian McShane, Laurence Fishburne, Lance Reddick ve John Leguizamo gibi isimleri de izleme fırsatı yakaladığımız serinin 3.sü de çekilecek. Filmin yönetmeni

Chad Stahelski

devam filmi için çalışmaların çoktan başladığını açıkladı. Yönetmen, “Winston [Ian McShane] bir sonraki hikâyenin önemli bir kısmını oluşturuyor. Lance Reddick de öyle. Bazı fikirlerimiz var" sözleri bunu kanıtlar nitelikte. Böylelikle

John Wick

serisinin devam edeceği de kesinleşmiş oldu.



Serinin devamı ile ilgili bir açıklama da filmin başrolü Keanu Reeves'den geldi. Entertainment Weekly'nin devam filmine nasıl baktığı ile ilgili sorusunu yanıtlayan Reeves, “Kesinlikler isterim. Karakteri ve içinde olduğu dünyayı seviyorum. Elbette bir başka film çekip çekmeyeceğimize izleyici karar verecek. Eğer ortaya çıkarttığımız işi beğenirlerse, umarım beğenirler, o zaman ben de devam filminde yer almak isterim. Tabii bu izleyicilerin ikinci filmi beğenmesine bağlı. O zaman karakterin ve bu dünyanın bir devam hikayesiyle daha seyirci karşısına çıkma şansı olacak" dedi.





#John Wick
#Keanu Reeves
#Chad Stahelski
7 yıl önce