|

John Wick evreni genişliyor

Lionsgate, son zamanlarda edindikleri aksiyon senaryosu olan The Ballerina'yı yeniden düzenleyerek bir John Wick evreni kurmaya çalışıyor. Bu nedenle, potansiyel olarak Ballerina’yı ilk John Wick spin-off filmi haline getiriyor.

Yeni Şafak
14:34 - 26/07/2017 Çarşamba
Güncelleme: 14:35 - 26/07/2017 Çarşamba
Diğer
Stüdyo senaryoyu John Wick dünyasına dönüştürerek yeniden düzenlemeyi planlıyor.
Stüdyo senaryoyu John Wick dünyasına dönüştürerek yeniden düzenlemeyi planlıyor.
Lionsgate, son zamanlarda edindikleri aksiyon senaryosu olan The Ballerina'yı yeniden düzenleyerek bir John Wick evreni kurmaya çalışıyor.
Keanu Reeves
, Derek Kolstad'ın yazdığı senaryodan çekilen
John Wick
ile 2014'te aksiyon türününe geri dönmüş ve film de oldukça beğeni toplamıştı.

Reeves arabasını çalan ve köpeğini öldüren insanlardan intikam almak üzere silahlarını tekrar çıkaran emekli bir suikastçıyı oynuyordu. Film, prodüksiyon bütçesinin dört katından fazla bir hasılat elde edince ikinci filmin de ortaya çıkması kaçınılmaz oldu.

John Wick: Chapter 2
izleyici kitlesinden yoğun bir beğeni aldı ve ilk filmin gişe hasılatını iki katından fazla aşarak 169 milyon doları geçti. Hikaye, film yapımcılarının ilk filmde yarattığı evrenin üzerine genişledi ve hatta John Wick'in faaliyet gösterdiği suikastçiler birliğinin üst kademesini tanıtan bir hikaye hâlini aldı.

Sinemia'nın haberine göre yaklaşan üçüncü film, karakterin hikaye arkını bitirecek gibi görünüyor, ancak bu stüdyonun henüz seri ile olan işini tamamladığı anlamına gelmiyor.

THR, Lionsgate'in,
Luc Besson
'un 1990 tarihli filmi
La Femme Nikita
'nın benzeri, kadın merkezli bir katil hikayesi olan Ballerina adlı, aksiyon odaklı bir senaryo satın aldığını bildirdi. Habere göre, stüdyo senaryoyu John Wick dünyasına dönüştürerek yeniden düzenlemeyi planlıyor. Bu nedenle, potansiyel olarak Ballerina’yı ilk John Wick spin-off filmi haline getiriyor.

#John Wick
#Lionsgate
7 yıl önce