|

Justice League'den karakterlere özel fragman

DC’nin en etkili silahlarından biri olan ve tüm süper kahramanları bir araya toplayan Adalet Birliği (Justice League), 17 Kasım 2017’de vizyondaki yerini alacak. Tüm karakterlerin ayrı filmlerinin yanı sıra Adalet Birliği’nde Batman, Superman, Wonder Woman, Aquaman ve Flash gibi karakterleri bir arada izleyeceğiz.

Yeni Şafak
09:09 - 27/03/2017 Pazartesi
Güncelleme: 09:10 - 27/03/2017 Pazartesi
Diğer
Zack Snyder'in yönetmenliğini üstlendiği filmden Aquaman, Batman, Wonder Woman ve Flash'ın yer aldığı fragmanlar yayınlandı.
Zack Snyder'in yönetmenliğini üstlendiği filmden Aquaman, Batman, Wonder Woman ve Flash'ın yer aldığı fragmanlar yayınlandı.

Justice League'deki tüm karakterlerin ayrı filmlerinin yanı sıra Adalet Birliği'nde Batman, Superman, Wonder Woman, Aquaman ve Flash gibi karakterleri bir arada izleyeceğiz.



Filmin resmi görselinde Superman olmasına rağmen yayınlanan fragmanlarda şimdilik kendisine dair bir iz bulunmuyor. Bu da Superman'in bu filmde nasıl bir şekilde rol alacağı konusundaki merak unsurunu da daha çok artırıyor. Zack Snyder'in yönetmenliğini üstlendiği filmden Aquaman, Batman, Wonder Woman ve Flash'ın yer aldığı fragmanlar yayınlandı.



İşte karakterlere ait fragmanlar:










#Justice League
#Batman
#Aquaman
#Flash
#Zack Snyder
7 yıl önce