|

KADEM Sinema Akademisi dersleri başlıyor

KADEM ve Sinefesto işbirliği ile gerçekleştirilen ücretsiz sinema dersleri başlıyor. Yönetmenlik, görüntü yönetmenliği, senaryo ve kurgu derslerinden oluşan sinema dersleri Türkiye genelindeki KADEM il temsilciliklerinde gerçekleştirilecek.

Yeni Şafak
15:02 - 13/03/2017 Pazartesi
Diğer
Antalya KADEM Sinema Akademisi için başvurular 17 Mart 2017'ye kadar yapılabilecek.
Antalya KADEM Sinema Akademisi için başvurular 17 Mart 2017'ye kadar yapılabilecek.

KADEM (Kadın ve Demokrasi Derneği) ve Sinefesto işbirliği ile gerçekleştirilen ücretsiz sinema dersleri başlıyor. Yönetmenlik, görüntü yönetmenliği, senaryo ve kurgu derslerinden oluşan sinema dersleri Türkiye genelindeki KADEM il temsilciliklerinde gerçekleştirilecek. Teorik ve pratik eğitimin birlikte verileceği KADEM Sinema Akademileri toplam 8 haftalık periyotlarda, hafta sonları yapılacak. Katılımın ücretsiz olduğu akademilere öğrenci kabulleri ilgili temsilciliklerde gerçekleştirilecek mülakatlar ile yapılacak.



Hangi dersler var?


Derslere katılacak usta isimlerin katılımcılara senaryo, görüntü yönetmenliği, kurgu ve yönetmenlik konularında vereceği eğitimlerin yanı sıra gerçekleştirmek istedikleri projelere yönelik ünlü oyuncu ve yönetmenlerin katılımıyla ustalık sınıfları da gerçekleştirilecek. Eğitim sonunda öğrenciler tarafından bir de kısa film çekilecek.



Son gün 17 Mart


KADEM Sinema Akademisi'nin ilki Antalya'da gerçekleştirilecek. Antalya KADEM Sinema Akademisi için başvurular 17 Mart 2017'ye kadar yapılabilecek. 18-19 Mart tarihlerinde mülakatlar gerçekleştirilecek. Eğitimler ise 25-26 Mart haftasında başlayacak. 8 haftalık eğitimin sonunda 14 Mayıs'ta sona erecek.



KADEM Sinema Akademisi için başvurular ilgili temsilciliklere yapılabilir.







#KADEM
#Kadın ve Demokrasi Derneği
7 yıl önce