|

Kahve eşliğinde alışveriş keyfi

Beşiktaş Ihlamurdere'de uzun bir süredir hizmet veren Nod One's Head, alışveriş severlere soluklanabilecekleri fırsat sunuyor. Butiğin arka kısmında yer alan şirin bahçede tarzınıza uygun kıyafetleri seçtikten sonra çay ve kahvelerinizi sessiz sakin bir şekilde yudumlayabilirsiniz.

Yeni Şafak ve
04:00 - 30/07/2017 Pazar
Güncelleme: 05:05 - 30/07/2017 Pazar
Yeni Şafak
Kahve eşliğinde alışveriş keyfi
Kahve eşliğinde alışveriş keyfi

Beşiktaş Çarşı’nın göbeğinde gezerken görüp ama fark etmediğimiz bir yeri bu hafta keşfettik. Görünümü itibariyle bir butik olsa da arkalara doğru ilerlediğimizde şirin bir bahçe ile karşılaştık. Beşiktaş’ın karmaşasında tam da nefes alıp gizlenebilecek harika bir köşe. Beşiktaş’a gelip gürültüden biraz uzaklaşmak ve rahat olmak istiyorsanız çekinmeden tercih edebilirsiniz. Hem çalışanlar hem konsept size rahat geçireceğiniz dakikalar sunuyor. Ihlamurdere’nin en farklı mekanı olan Nod One’s Head, İstanbul’da bir ara popüler olup sonradan ayakta kalabilen butik-cafe konseptinde tek mekanı diyebiliriz. Çalışanlar da oldukça ilgili. Buraya geldiğinizde dilerseniz ufak ve şirin bahçesinde kahvenizi yudumlayabilir yada mağazanın içinde farklı tasarımlardakı kıyafetlere göz gezdirebilirsiniz. Ağırlıklı olarak kahve seçeneklerinin olduğu menüye serpiştirilen tatlılar da keyfinizi bir o kadar yerine getirecek.

TASARIM ÜRÜNLER VAR

Mekanın girişi dar olduğundan küçük bir yermiş gibi görünsede geniş bir arka kısmı var. Giriş esnasında kıyafetlerle ilgilenirken kafe kısmını unutabilirsiniz. Özel tasarım ürünleri uygun fiyata temine debileceğiniz bu iki başlı mekanda kendi tarzını da oluşturabilirsiniz.


Genellikle alışverş yapmak için girip kendinizi kahve içerken bulacağınız mekana doğru zamanda giderseniz çalışmak için gürültüden uzak kafa dinlemek için son derece huzurlu bir yer. Sessizliği, sakinliği ve kahveleriyle müthiş bir mekan. Mekanın tasarımı ve müzikleriyle oluşturulan konsept gerçekten çok iyi. Butik kısmındaysa özenle seçilmiş parçalar mevcut, defalarca geleceğiniz bir yer.

Menü plakta saklı

* Nod One’s Head’un fiyatları civar cafelere göre makul düzeyde. Plak şeklindeki menüleri de oldukça orjinal. İçecekler 5 ila 13 lira arasında değişiyor. Ağırlıklı olarak kahve çeşitlerinin bulunduğu mekanda çıkan süpriz tatlılar da 10 lira.


Butiğin gizli bahçesi

* Beşiktaşa geldiğinizde kafanızı dinlemek ve sakin bir ortam mı arıyorsunuz? O zaman burası tam aradığınız yer. Mekanın farklı bir büyüsü var. Rahat rahat oturmak için çok uygun bir mekan. Civarda pek böyle ferah mekan bulmak zor. Malum sıkış sıkış masalar ya da tıklım tıklım kalabalık insan yığını var her yerde. Dekoru doğal ve göze batmıyor. Ahşap duvarlar, masif masalar ve duvarlarından sarkan güzel çiçekler mekanın loş ışıklarıyla birleşince haftada bir gün uğramadan rahat edemeyeceğiniz mabet haline gelebilir.

#Beşiktaş
#Ihlamurdere
7 yıl önce