|

Karakarga Dergi yayın hayatına başladı

İlk sayısında 50 bin basılan, aylık kültür, edebiyat ve mizah dergisi Karakarga Dergi, Nisan ayında okuyucuyla buluştu.

Yeni Şafak
09:28 - 21/04/2016 jeudi
Güncelleme: 17:34 - 21/04/2016 jeudi
AA
Karakarga dergisi Nisan ayı ile birlikte okuyucusuyla buluşmaya başladı.
Karakarga dergisi Nisan ayı ile birlikte okuyucusuyla buluşmaya başladı.

Karakarga Dergi Genel Yayın Yönetmeni Kutlukhan Perker, "İlk sayımızda Nazım Hikmet'le ilgili bir yazı var, Nazım Hikmet'in Rusya yıllarında yazdığı çizgi film senaryolarıyla ilgili. Bu bir haberdir. Politik bir yaklaşım değil. Aynı zamanda Cemil Meriç de var. Hatta onunla açılış yapıyoruz." dedi.



İlk sayısında 50 bin basılan, aylık kültür, edebiyat ve mizah dergisi Karakarga Dergi, nisan ayında okuyucuyla buluştu.



Derginin Şişli'deki ofisinde gerçekleştirilen tanıtım toplantısı öncesi Perker, dergide siyasi bir yaklaşımın olmadığını söyledi.



Kutlukhan Perker, farklı alanlardan yazarlar ve çizerlerin olduğunun altını çizerek, "İlk sayımızda Nazım Hikmet'le ilgili bir yazı var, Nazım Hikmet'in Rusya yıllarında yazdığı çizgi film senaryolarıyla ilgili. Bu bir haberdir. Politik bir yaklaşım değil. Aynı zamanda Cemil Meriç de var. Hatta onunla açılış yapıyoruz. O da muhafazakar kesimin sahiplendiği bir yazardır. Dolayısıyla işlerini yapmış, üretmiş ve bu konuda bedel ödemiş, farklı kesimden insanı kucaklayacak bir dergi. Dergide hem sol, hem muhafazakar kesim, hem de popüler kültürden birçok isim var." diye konuştu.


#Karakarga Dergi
#Genel Yayın Yönetmeni
#Kutlukhan Perker
#Yayınlandı
#İlk sayı
#Nisan
il y a 8 ans