|

Kaybolduğu söylenen Arda Kural bulundu

Maddi sıkıntılar nedeniyle sokaklarda yaşadığı görüntülenen bir dönemin ünlü oyuncusu Arda Kural'ın kayıp olduğu iddia edilmişti. Annesinin 25 gündür aradığı söylenen Arda Kural'ın, kendisine yardım eden Büyükçekmece Belediyesi'nin gözetiminde olduğu açıklandı. Belediye, Kural'ın sağlık durumunun iyi olduğunu ve ilaç tedavisine devam ettiğini kaydetti.

Yeni Şafak
09:26 - 11/05/2016 Çarşamba
Güncelleme: 07:27 - 11/05/2016 Çarşamba
Diğer
Bir dönemin popüler oyuncusu Arda Kural, izleyici kitlesi çok fazla olan dizilerde oyunculuk  yapmıştı.
Bir dönemin popüler oyuncusu Arda Kural, izleyici kitlesi çok fazla olan dizilerde oyunculuk yapmıştı.

Geçtiğimiz yıl, annesinin maddi sıkıntılar nedeniyle çıkmak zorunda kaldığı evin bahçesinde yaşamını sürdüren Kural'ı komşuları polise şikayet etmişti. Bir zamanların ünlü oyuncusunun bu dramı büyük yankı uyandırmıştı.Daha sonra zor günler geçiren oyuncu hakkında pek çok iddia ortaya atıldı. Son olarak ise Arda Kural'ın 25 gündür kayıp olduğu ve annesinin de onu aradığı söylendi.



Habertürk'ün haberine göre bu iddialara, Arda Kural'ın yardımına koşan ve ihtiyaçlarıyla ilgilenen Büyükçekmece Belediyesi'nden açıklama geldi. Yapılan açıklamada Kural'ın annesiyle evinde yaşadığı belirtilirken, "İlaçlarını kullanıyor ve sağlık durumu iyi" denildi.





#Arda Kural
#Büyükçekmece Belediyesi
8 yıl önce