|

Kemal Kılıçdaroğlu Küreselcilerin Türk siyasetinde açtığı kaos hesabı!

28 Şubat darbesine alkış tutan CHP (DSP) o süreçte doğrudan dışarı çıkan 150 milyar doların dolaylı komisyoncusudur. Daha dün odundan ağaçtan bahanelerle Gezi Parkı’nda eylem başlatan ve sokaklarda kanlı fener alayları düzenleyerek bu milletin milyarlarca dolarına mal olan Kemalli CHP, küreselcilerin açtığı bir kaos hesabıdır.

Yeni Şafak ve
04:00 - 28/11/2017 Salı
Güncelleme: 02:59 - 28/11/2017 Salı
Yeni Şafak
Gündem
Gündem
OKTAY SARAL - CUMHURBAŞKANLIĞI BAŞDANIŞMANI

Denizin suyu çekildikten sonra kemalen ortaya çıkan CHP, başlı başına yabancı bir hesaptır. Focus Dergisine verdiği mülakatta “Türkiye’de can ve mal güvenliği yoktur!” derken Türkiye’deki güvenlik ortamını küreselcilerin kaos pazarında kendi nam ve hesabına bozduran Kılıçdaroğlu, küreselcilerin Almanlar üzerinden çalıştırdığı siyasi bir kaos hesabıdır. Alman Focus dergisine yaptığı açıklama ile milyarlarca doların ülke dışına çıkmasını uman ve böylelikle Türkiye ekonomisini kundaklayarak iktidarı alaşağı etmeyi hesaplayan Kemal Kılıçdaroğlu, iaşesini kandan ve kaostan kazanan küreselci tiranların Türkiye’deki kaos komisyoncusudur. Bu açıklama ile bir anlamda canınızı malınızı Türkiye’nin dışına çıkarın diyen ve böylelikle doğrudan mevcut iktidarı, dolaylı olarak da canını malını peşinen bu millete feda etmiş Sayın Cumhurbaşkanını hedef alan Kılıçdaroğlu’nun bu gün Cumhurbaşkanımız aleyhine “Yabancı ülkelerde Offshore hesabı var.” demesini paradoks ya da siyasi bir şizofreni olarak değerlendirmemek gerekir; yukarıda da belirttiğim gibi Kılıçdaroğlu, Türkiye’yi kaos komisyoncularının cenneti haline getirmeyi planlayanlar tarafından açılmış yabancı bir hesaptır.

YALANCILARIN VE YABANCILARIN HESABI

Müfteri, attığı iftirayı ispat edemeyeceğini bildiği için kurbanından olmadığının ispatını ister. Olmayanın ispatı ise muhaldir! Mantığa ve vicdana karşı zerre kadar sorumluluk hissetmeden muhali zorlayan açıklamalarıyla iftira şampiyonluğunu kimseye bırakmayan Kılıçdaroğlu’nu bu anlamda bir düzeysizliğe mecbur eden şey nedir? Bu hesap başka hesap! Bırakın Bağdat’ı Balgat’tan dönecek olan bu hesap yalancıların ve yabancıların hesabıdır. Türkiye’de doğrudan siyasi iktidara, siyasi iktidar nezdinde de Sayın Cumhurbaşkanımıza ekonomik kaos üzerinden pusu kuranlar komisyoncularını devreye sokmuş ve Focus Dergisi aracılığı ile Kılıçdaroğlu’na malum açıklamayı yaptırmışlardır. Ülkemizde emniyetsizlik ortamının olduğu iddiasıyla ekonomimizden sıcak para Kılıçdaroğlu hesabı üzerinden dışarı çıkarılacaktı. Bu anlamda bir hesap görevi yapan merkum şahsın Sayın Cumhurbaşkanımızın yabancı ülkelerde offshore hesabının olduğunu iddia etmesi; mantık faciasının ötesinde yavuz hırsız iftirasıdır. Ekonomi üzerinden Sayın Cumhurbaşkanımıza kurulan pusuyu ve oyunu bozmak için dolarını bozdurmada seferberliği başlatan bu millet, ekonomik istikrarının ve siyasi istikbalinin tek teminatı, son ihtiyat akçesi olan Sayın Cumhurbaşkanımıza sahip çıkıyordu. Bu anlamda milli bir kıyama ilham olan bir lider hakkında yabancı Offshore hesaplarında parası var ifadesi iddia sahibinin müfteri oluşundan önce nasıl bir mantık sefaleti içinde olduğunu ispat için yeterli bir vesikadır. Şarlo’yu kıskandıran bir usul ile mantığa karşı açtığı savaşta Kılıçdaroğlu’nun gösterdiği bu Donkişot azmini psikologlarımızın tahlil nazarlarına, dolarını bozdururken ekonomi üzerinden Sayın Cumhurbaşkanımıza sahip çıkan bu milletin de lanet nazarlarına havale ediyorum.

CHP 150 MİLYAR DOLARIN KOMİSYONCUSU

Başta da söylediğim gibi Kılıçdaroğlu, küreselcilerin Türk siyasetinde açtığı bir kaos hesabıdır. Offshore hesabı değil bizim oraların deyimiyle ‘Afkur’ hesabıdır. Milletin imkânını ve imanını yağmalamaya memur bu hesap uzun zamandır açıktır. İttihat terakkinin ‘akıldanesi’ Haim Naum üzerinden bu hesabın nasıl çalıştırıldığını ve ekonomimizden paranın nasıl dışarı çıkarıldığını çok iyi biliyoruz. Bu anlamda İttihat Terakki artığı, darbe goygoycusu CHP, darbeler vesilesiyle ülke ekonomisinden dışarı çıkan sıcak paranın komisyon hesabıdır. 28 Şubat darbesine alkış tutan CHP (DSP) o süreçte doğrudan dışarı çıkan 150 milyar doların dolaylı komisyoncusudur. Daha dün odundan ağaçtan bahanelerle Gezi Parkı’nda eylem başlatan ve sokaklarda kanlı fener alayları düzenleyerek bu milletin milyarlarca dolarına mal olan Kemalli CHP, küreselcilerin açtığı bir kaos hesabıdır. Her seferinde sıcak parayı dışarı aktarıp ekonomimizde krizi kundaklayanların ‘afkur’ hesabı bu sefer ters bakiye verecektir. Çünkü milli ekonominin teminatı olmuş ve bu anlamda milli kıyama ilham veren bir lidere atılan bu çamur onların ruh seciyesidir.

Bütün hesapların üzerinde Allahın hesabı olduğuna inanan ve O’nun hesabını kollayan bu millet, kaos kundakçılarının bütün komisyon ve ‘afkur’ hesaplarını kapatıp defterini dürerek barajın altına atacaktır!

#CHP
#Kemal Kılıçdaroğlu
#Batı
6 yıl önce