|

Kemal Sunal'a duygusal doğum günü mesajı

Filmleri ile milyonları kendine hayran bırakan usta komedyen Kemal Sunal'ın doğum günü nedeniyle her yıl olduğu bu yıl da en duygusal mesaj oğlu Ali Sunal'dan geldi. Sunal mesajında babası için "Sen dünyanın başına gelen en güzel şeylerden birisin" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
14:52 - 11/11/2017 Cumartesi
Güncelleme: 15:08 - 11/11/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Ünlü Yeşilçam oyuncusu Kemal Sunal, 17 yıl önce vefat etti.
Ünlü Yeşilçam oyuncusu Kemal Sunal, 17 yıl önce vefat etti.

"Güldüren adam" olarak kalplerde yer edinen, özellikle "Şaban" tiplemeleriyle hafızalara kazınan Kemal Sunal'ın 73. doğum günü, sosyal medyanın en çok konuşulan konularından birisi oldu.

Binlerce mesajın paylaşıldığı ve Twitter'da #KemalSunal hashtagiyle gündeme oturan Kemal Sunal için en duygusal mesaj her sene olduğu gibi bu sene de oğlundan geldi. Ünlü oyuncu Ali Sunal, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla babasının doğum gününü şu sözlerle kutladı:

  • "Ne yazayım diye düşünüyorum. Sen yanımda yokken artık sözlerim bitti gibi geliyor. Yokluğun öyle büyük bir boşluk ki bazen içinde kayboluyorum. İşte tam o zaman senin gülüşün, güzel bakışın, pırlanta kalbin aydınlatıyor yolumu. Ali Kemal Sunal sen bu dünyanın başına gelen en güzel şeylerden birisin. Doğum günün kutlu olsun benim melek babam."

#Ali Sunal
#Kemal Sunal
6 yıl önce