|

Kenan Doğulu klip çekeceği yeri yaylada buldu

Ünlü sanatçı Kenan Doğu, sosyal sorumluluk projesi için gittiği Giresun'un Dereli ilçesinde öğrenciler ile buluştu. Dereli Kaymakamlığının programı çerçevesinde ilçede bulunan Doğulu daha sonra ünlü Kümbet Yaylasına da çıktı. Doğulu manzarasına hayran kaldığı yaylada klip çekmek istediğini söyledi.

Yeni Şafak
17:43 - 3/05/2016 Salı
Güncelleme: 11:44 - 8/07/2016 Cuma
Yeni Şafak
Kenan Doğulu Kümbet Yaylası'nda bir süre konakladığı Birun Otel'de yetkililerden bilgi oldu.
Kenan Doğulu Kümbet Yaylası'nda bir süre konakladığı Birun Otel'de yetkililerden bilgi oldu.

Ünlü sanatçı Kenan Doğulu sosyal sorumluluk projesi kapsamında gittiği Giresun'un Dereli ilçesine hayran kaldı. Önceki gün, Dereli Kaymakamlığı ve Dereli Milli Eğitim müdürlüğü bünyesindeki sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilçedeki öğrencilere çeşitli hediyeler götüren Doğulu Giresun'un doğal güzelliklerini de gezme fırsatı buldu.



Çeşitli hediyeler götürdüğü öğrenciler ile keyifli vakitler geçiren ünlü sanatçı daha sonra Dereli Kaymakamı Gökhan Öztürk ile birlikte Türkiye'nin en temiz havasına sahip yerlerinden olan Kümbet Yaylasına çıkarak doğanın keyfini çıkardı. Burada yayla turizminin yükselen markalarından Birun Kümbet Otel'i de ziyaret eden Kenan Doğulu, gördüğü manzaradan çok etkilendiğini belirterek kliplerinden birini burada çekebileceğini söyledi. Ünlü sanatçı Kümbet yaylasına Temmuz ayında tekrar gelerek daha uzun zaman geçireceğini de kaydetti.





Türkiye'nin en temiz havasına sahip illerinden Giresun, yayla turizminde de oldukça iddialı bir şehrimiz. Doğu Karadeniz'in en meşhur turizm merkezi olan yayla bahar aylarında rengarenk kır çiçekleri ve dağ çayırları ile kaplanıyor.





#Kenan Doğulu
#Giresun
#Dereli
#Kümbet Yaylası
8 yıl önce