|

Kıraç: Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi düşünüyorum

Kıraç, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Ünlü sanatçı, AB politikalarını eleştirerek,'Yıllardır bize Bulgaristan'dan, Yunanistan'dan kötü ülke muamelesi yapıldı. Bu hakikaten mide bulandırıcı bir şey' ifadelerini kullandı. Kıraç, Avrupa'nın Türkiye'ye olan yaklaşımında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la aynı düşüncede olduğunu söyleyerek 'Bu psikolojik bir sey, yeter' diye konuştu.

Yeni Şafak
15:04 - 6/12/2016 Salı
Güncelleme: 15:14 - 6/12/2016 Salı
Diğer
Rock müziğin sevilen ismi Kıraç, Avrupa'nın ülkemize karşı takındığı tavrı eleştirdi.
Rock müziğin sevilen ismi Kıraç, Avrupa'nın ülkemize karşı takındığı tavrı eleştirdi.

Katıldığı radyo programında gündeme dair sorularını yanıtlayan Kıraç, önemli açıklamalarda bulundu. Avrupa Birliği'nin politikalarını eleştiren başarılı şarkıcı, ırkçılığı AB ülkelerinin yaydığını belirterek, "Tarih boyunca Müslümanlarla savaşıp durmuşlar. O tarihsel kinin bitmediğini Lozan görüşmelerindeki dosyalar bize açıklıkla önümüze koyuyor. Irkçılık, faşizm hepsi Avrupa'nın malı. Türkiye'nin uygar olmasını istemiyorlar. Yıllardır bize Bulgaristan'dan, Yunanistan'dan kötü ülke muamelesi yapıldı. Bu hakikaten mide bulandırıcı bir şey" ifadelerini kullandı.



Star'ın haberine göre; Avrupa'nın ülkemize karşı takındığı tavrı eleştiren Kıraç, "Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi düşünüyorum. Doğruya doğru. Bu psikolojik bir sey, yeter. Bize karşı kullanılan 'Dış kapıyı gösteririm' tavrı beni çok rahatsız ediyor" şeklinde konuştu.




#Kıraç
#AB
#Avrupa Birliği
#Lozan
7 yıl önce