|

Kıraç'ın karavan hayatı

Ünlü şarkıcı Kıraç’ın eşi Ayşe Şule Bilgiç ve çocuklarıyla birlikte, 5 yıldır yılın belirli dönemlerinde Beykoz’a bağlı Ali Bahadır Köyü’ndeki bir çiftlikte yaşadığı ortaya çıktı. Sit alanı olduğu için ev yapamadıklarını ve karavanda kaldıklarını anlatan Kıraç, elektriksiz yaşadıklarını ve 16 tavuk, 17 inek, 8 ördek, 6 hindi beslediklerini ifade etti.

Yeni Şafak
10:27 - 23/01/2017 Pazartesi
Güncelleme: 10:54 - 23/01/2017 Pazartesi
Diğer
Kıraç eşiyle birlikte aldıkları bu çiftliğin sit alanı olmasından dolayı ev yapamıyor.
Kıraç eşiyle birlikte aldıkları bu çiftliğin sit alanı olmasından dolayı ev yapamıyor.

Ünlü şarkıcı Kıraç'ın eşi Ayşe Şule Bilgiç ve çocuklarıyla birlikte, 5 yıldır yılın belirli dönemlerinde Beykoz'a bağlı Ali Bahadır Köyü'ndeki bir çiftlikte yaşadığı ortaya çıktı. Yakın dostlarının bile bilmediği bir hayatı olan Kıraç, elektrik olmadan yaşamını sürdürüyor.



5 yıl önce eşi Ayşe Şule Bilgiç'le bu çiftliği aldıklarını ve borcunu hala ödediklerini belirten ünlü şarkıcı “13 dönümlük bu çiftlikte 17 inek, 16 tavuk, 8 ördek ve 5 hindi besliyorum" diyor. Çiftlik sit alanı olduğu için 5 yıldır karavanda yaşamaya mecbur bırakıldıklarından dert yanarak ilgili makamlara seslenen Kıraç, "Karavanda yaşamak çok zahmetli ama yazın kaldığımızda keyifli oluyor. Eşim ve çocuklarla birlikte güneşin doğuşunu, karanlık çöktüğündeyse yıldızları seyretmek paha biçilemez. Burada elektrik olmadan yaşıyoruz. Küçük ama şirin bir ortam söz konusu" diye konuştu.




Süt, yoğurt, tereyağ yapıyorlar


Habertürk'ün haberine göre; çiflik almanın çocukluk hayali olduğunu kaydeden Kıraç, "Eşim Ayşe de (Şule Bilgiç) ben de doğaya çok düşkün insanlarız, tabiata âşığız. Bir gün otururken “Neden bir çiftlik almayalım?" dedikten sonra hemen harekete geçtik. Bizler doğanın bir parçası olmak zorundayız" dedi.



Yoğurt, süt ve tereyağ ürettiklerini söyleyen Kıraç, 100 liraya aldığı makine ile tüm bunları gerçekleştirebildiğini anlattı. Dışarıdan süt ürünleri almadıklarını ifade eden Kıraç, tek eksiklerinin yumurta olduğunu kaydetti.

#Kıraç
#Ayşe Şule Bilgiç
7 yıl önce