|

Kitap okuyana çay belediyeden

Selçuk Belediyesi Tiyatro Topluluğu, her 17.00-18.00 saatleri arasında Selçuk Belediyesi Tiyatro Salonu'nda “Kitap Okuyana, Çay Bizden" sloganıyla okuma saatleri düzenleyecek.

Yeni Şafak
13:52 - 9/02/2016 Salı
Güncelleme: 13:51 - 9/02/2016 Salı
IHA

Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Selçuk Belediye Tiyatrosu anlamlı bir etkinliğe imza atıyor.



Kurulduğu günden bu yana sahneye koydukları oyunlarla Selçuk'ta sanat hayatını renklendirmenin yanı sıra, çocuk ve gençlere tiyatro sevgisi aşılayan Selçuk Belediyesi Tiyatro Topluluğu, her 17.00-18.00 saatleri arasında Selçuk Belediyesi Tiyatro Salonu'nda “Kitap Okuyana, Çay Bizden" sloganıyla okuma saatleri düzenleyecek.



Kitap okuma etkinliğine isteyen herkes katılabilecek. Geçen yaz Selçuk'ta çeşitli kafelerde ve istasyon meydanında düzenlenen etkinlik kış ayları dolayısıyla Selçuk Belediye Tiyatro Salonu'nda devam edecek.



Çocuklar ve gençler başta olmak üzere her yaştan bireye okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla düzenlenen kitap okuma etkinliğine kitabını alıp gelen herkes katılabileceğini dile getiren Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Ali Karakurt, “Selçuk Belediyesi Tiyatro Topluluğu, Erol Namdar yönetiminde kurulduğu günden bu yana çocukları, gençleri ve yetişkinleri tiyatro ile buluşturmaya devam ediyor. Tiyatromuz bunun yanı sıra geçen yaz aylarında başlattığı kitap okuma etkinliğini şimdi Selçuk Belediyesi Tiyatro Salonu'nda devam ettirecek. Okuma alışkanlığını geniş kitlelere yayılması açısından Kitap Okuyana, Çay Bizden etkinliğini düzenleyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.



Selçuk Belediye Tiyatrosu kurulduğu günden bu yana özellikle çocuklar ve gençler olmak üzere her yaştan bireye kapılarını açtı. 35 genç, 37 yetişkin olmak üzere toplam 72 oyuncusu bulunan Selçuk Belediye Tiyatrosu her cumartesi Selçuk Belediyesi Tiyatro Salonu'nda çocuk oyunu sahneliyor. Ayrıca yetişkinler aralık ve ocak aylarında üç kere “Otogargara", bir kere de “Kadınlık Bizde Kalsın" adlı oyunları sahnelediler.

#Selçuklu Belediyesi
#Kitap Okuyana Çay Bizden
8 yıl önce