|

'Kötü Kedi Şerafettin' galasını yaptı

Bugün vizyona giren 'Kötü Kedi Şerafettin'in galası önceki akşam Kanyon Cinemaximum'da yapıldı. Galaya animasyonu seslendiren Uğur Yücel, Demet Evgar, Okan Yalabık gibi isimler katıldı.​​

Yeni Şafak
11:05 - 8/02/2016 Pazartesi
Güncelleme: 09:38 - 8/02/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

'Kötü Kedi Şerafettin'in beyazperde macerası önceki akşam görücüye çıktı. Türkiye'nin yetişkinlere yönelik ilk animasyon filmi, animasyon kalitesi ve komedi anlayışıyla büyük beğeni topladı.



Bülent Üstün'ün yaratttığı efsane karakter 'Kötü Kedi Şerafettin'e çekilen animasyon türündeki filmin galası, önceki akşam Kanyon Cinemaximum'da yapıldı. Yönetmenliğini Mehmet Kurtuluş ve Ayşe Ünal'ın üstlendiği; Uğur Yücel, Demet Evgar, Okan Yalabık, Ayşen Gruda, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Gökçe Özyol, Cezmi Baskın ve Yekta Kopan'ın sesleriyle renk kattıkları, Türkiye'nin yetişkinlere yönelik ilk animasyon filminin galasında ünlü yağmuru yaşandı. Esra Dermancıoğlu, Mahir İpek, Melisa Doğu, Emre Karayel, Begüm Kütük, Hatice Şendil-Burak Sağyaşar galaya katılan ünlüler arasındaydı.



Gösterimden önce Ayşen Gruda ve Demet Evgar, basın mensuplarıyla filmle ilgili duygularını paylaştı. Gruda, “Şerafettin aslında insanları anlatıyor. İçinde üniversiteli gençlerimiz ve sokak satıcıları gibi çok farklı karakterler barındırıyor” dedi. Şıklığıyla tüm bakışları üzerinde toplayan Demet Evgar ise “Şerafettin benim kedime benziyor ama çenesi biraz farklı” diye konuştu. 5 Şubat'ta vizyona girecek ve birçok Avrupa ülkesinde de gösterilecek olan film, animasyon kalitesi ve komedi anlayışıyla büyük beğeni topladı.



#Kötü Kedi Şerafettin
#Gala
8 yıl önce