|

Kült dizi ekranlara geri dönüyor

Dünya çapında milyonlarca hayranında derin izler bırakan fenomen dizi The X-Files, 2016 yılı Ocak ayında yayınlanan 6 bölümlük özel sezonundan sonra şimdi de 10 bölümlük yeni sezonuyla Amerika yayını ile aynı anda ekranlarda olacak.

Yeni Şafak
14:08 - 25/04/2017 Salı
Güncelleme: 14:24 - 25/04/2017 Salı
Diğer
Dizi, 10 bölümlük yeni sezonuyla Amerika yayını ile aynı anda ekranlarda olacak.​
Dizi, 10 bölümlük yeni sezonuyla Amerika yayını ile aynı anda ekranlarda olacak.​

1993 yılında başlayan, yayınlanan on sezonuyla kült diziler arasında yerini alan unutulmaz dizi The X-Files, ikonik karakterleri, farklı ve cesur hikaye anlatımıyla televizyon ekranlarına geri dönüyor. Geçtiğimiz Ocak ayında 6 bölümlük özel sezonu ile hayranlarını sevindiren ve 16 milyon kişi tarafından izlenen dizi, bu kez 2017-2018 sezonunda yayınlanacak 10 bölümlük 11. sezonu ile Amerika yayını ile aynı anda Foxcrime ekranlarında hayranlarıyla buluşuyor.

Dizinin konusu

The X-Files'ın konusu, biri inançlı diğeri ise şüpheci olan FBI ajanları Fox Mulder ve Dana Scully'nin gizli güçlerin onların tüm çalışmalarına engel olurken, garip ve açıklanamayan olayları araştırmasına dayanıyor. X-Files adı verilen, açıklanamayan dosyalar ünlü aktör David Duchovny'nin canlandırdığı Mulder ve Gillian Anderson'ın canlandırdığı Scully tarafından araştırılırken paranormal fenomenlerin, cevapların altında yatan gizli neden olduğu anlaşılıyor. Dizinin diğer efsane oyuncularından Mitch Pleggi yine Mulder ve Scully'nin yöneticisi Walter Skinner'ı canlandırıyor.


#The X-Files
7 yıl önce