|

Logan'ın yönetmeninden yeni proje

Logan dışında 3:10 to Yuma ve Walk the Line filmlerinin de yönetmeni olan James Mangold yeni bir projeye başlıyor. Don Winslow'un The Force adlı kitabından uyarlanacak olan filmin türü polisiye drama olacak. Uyarlaması yapılan roman ise henüz piyasaya çıkmış değil. Kitap, 20 Haziran'da piyasaya çıkacak.

Yeni Şafak
15:43 - 20/03/2017 Pazartesi
Güncelleme: 20:12 - 24/03/2017 Cuma
Diğer
James Mangold, The Force adlı filmin yönetmenliğini üstlenecek.
James Mangold, The Force adlı filmin yönetmenliğini üstlenecek.

20th Century Fox ile anlaşma imzalayan 2017'nin rekor kıran filmi Logan'ın yönetmeni James Mangold, yeni bir projeyle karşımıza çıkıyor. Logan dışında 3:10 to Yuma ve Walk the Line filmlerinin de yönetmeni Mangold, yazar Don Winslow'un çok satan The Force romanının film uyarlamasını yönetmek için stüdyoyla anlaşmış durumda.



The Force, kötü niyetli kişilerin ağına sıkışan ve yolsuzlukla dolu geçmişi olan bir polisin hikâyesini anlatacak. Henüz romanın adı bile belli değilken, yani geçtiğimiz sonbaharda, stüdyo tarafından haklarının alınması için bir anlaşma yapan şirket, yönetmen olarak da Mangold ile anlaştı.



Ridley Scott, Shane Salerno ve Michael Schaefer tarafından yapımcılığı üstlenilen filmin kitabı ise 20 Haziran'da piyasaya çıkıyor.







#James Mangold
#Don Winslow
#The Force
7 yıl önce