|

'Mehter marşı dinleyerek rolüme hazırlanıyorum'

Reyting rekorları kıran 'Söz' dizisinin sevilen karakteri Görkem Sevindik, rolünü ve hazırlık aşamasını anlattı. Arabada mehter marşı dinleyerek rolüne hazırlandığını söyleyen genç oyuncu, dizi öncesi bordo bereli olarak görev yapmış askerlerden eğitim aldıklarını ifade etti.

Yeni Şafak
12:06 - 5/06/2017 Pazartesi
Güncelleme: 12:20 - 5/06/2017 Pazartesi
Diğer
'Söz' dizisi pazartesi akşamları ekrana geliyor.
'Söz' dizisi pazartesi akşamları ekrana geliyor.
Terörle mücadeleyi anlatan ‘Söz’ dizisinde üstçavuş Mücahit karakterine hayat veren Görkem Sevindik, ilginç açıklamalarda bulundu. Rolünü, hazırlık aşamasını anlatan Görkem Sevindik, vatan aşkıyla yanıp tutuşan 'Mücahit' karakterini canlandırdığı için mutlu olduğunu ve projeyi ilk duyduğunda çok heyecanlandığını söyledi.


Rolüne mehterle hazırlanıyor

Milliyet'in haberine göre; Sokakta herkesin kendisine 'Mücahit' diye seslendiğini söyleyen genç oyuncu Görkem Sevindik rolüne hazırlık aşamasını şu sözlerle anlattı:

"Dizi öncesi, bordo bereli olarak görev yapmış askerlerden eğitim aldık. Eğitime alındığımızda telefonlarımız dahi toplandı. Büyük bir disiplinde çalıştık. Çekimlere giderken rolüme hazırlanmak için arabada Mehter Marşı dinliyorum. Onun yanı sıra Mücahit karakterini kurda benzetiyorum. Sete giderken kendimi bu duygulara sokuyorum ve o kamuflajı giydiğimde Mücahit oluyorum."
#Görkem Sevindik
#Söz
#Star Tv
7 yıl önce