|

'Mercimek ve çeyrek altın alıp oy verdiler'

1 Kasım seçimleriyle ilgili, "Değerlendirecek bir şey yok" diyen Darbukacı Bayram Müjdat Gezen, seçmenlere hem hakret etti hem de ispatı olmayan bir iftira attı. Gezen'in bu sözlerine AK Parti'ye oy veren yüzde 49,5 ne diyecek, merak konusu..

Yeni Şafak
13:34 - 20/11/2015 Cuma
Güncelleme: 14:55 - 20/11/2015 Cuma
Diğer

Seçmenin iradesini değersiz bulduğunu ifade eden Müjdat Gezen, seçmenin vebal altında olduğunu söyledi. Seçim sonuçlarını değerlendirmesi istenen Gezen," Vallahi değerlendirilecek bir tarafı yok bu işin. Çok değersiz buluyorum. Çünkü bizde de herhalde kabahat var. Hep kabahati başkalarında aramaktansa bizde de kabahat var. Ama %49,5 oy verenler bu vebalin altındadır. Bir kişinin burnu kanasa bunun ortağıdırlar. Bundan sonra top onlarda. Buyurun %49,5 oyu verdiniz ama olanları görmektesiniz. Yalnız siyasi partileri, yalnız iktidara suçu yüklemekle olmaz onları iktidara getirenlerin hiç mi suçu yok?" dedi.



Seçmeni suçlayan Gezen, "'Avantayı alacaksın mercimeğe, 300 liraya çeyrek altına oyları vereceksin, ondan sonra da senin hiç günahın olmayacak' böyle bir şey yok. Artık onlar da vebal altındadır" diye konuştu.


#1 Kasım seçimleri
#Müjdat Gezen
#seçmene hakaret
8 yıl önce