|

Minyonlar geri dönüyor

Yönetmenliğini Pierre Coffin, Kyle Balda ve Eric Guillon'ın yaptığı Minyonlar'ın maceraları devam ediyor. Cinco Paul ve Ken Dauri'nin yazdığı Çılgın Hırsız 3 filmi 25 Ağustos 2017’de sinemalarda olacak.

Yeni Şafak
15:36 - 16/12/2016 Cuma
Güncelleme: 17:09 - 16/12/2016 Cuma
Diğer
Minyonların maceraları Çılgın Hırsız 3 filmi ile devam edecek.
Minyonların maceraları Çılgın Hırsız 3 filmi ile devam edecek.

Çılgın Hırsız ile 2013 ve 2015 yıllarının en başarılı animasyon hitleri olan Çılgın Hırsız 2 ve Minyonları yaratan ekip, Gru, Lucy ve sevimli kızları Margo, Edith ve Agnes ile Minyonların maceralarını devam ettirmek üzere geri dönüyor.



Çılgın Hırsız 3'ün yönetmenleri Pierre Coffin, Kyle Balda ve Eric Guillon, yazarları Cinco Paul & Ken Daurio. Film, 25 Ağustos 2017'de sinemalarda olacak.



Filmin yapımcısı Illumination'dan Chris Meledandri ile Janet Healy, sorumlu yapımcı ise Chris Renaud. Çılgın Hırsız 3'te Steve Carell ile Kristen Wiig'e, Emmy, Tony ve Grammy ödüllü, South Park ile Broadway hiti The Book of Mormon'un ortak yapımcısı Trey Parker katılıyor. Parker, kötü Balthazar Bratt rolünü seslendiriyor. Balthazar Bratt, eski bir çocuk yıldız. 80'li yıllarda canlandırdığı karaktere takıntılı olan Bratt ve Gru'nun bugüne kadarki en zorlu düşmanı olduğunu kanıtlıyor.










#Minyonlar
#Çılgın
#Hırsız
7 yıl önce